Apolivas ansiktsmasker 😍


Som ni redan kanske har förstÄtt sÄ har jag fÄtt ett genuint tycke för Apolivas alla produkter. Alla deras produkter Àr prisvÀrda, dryga och det finns en för var & en utav oss..


I ett par Är nu sÄ har jag köpt deras ansiktsmasker och dom Àr grymt bra. Den hÀr Äterfuktande masken gjorde jag igÄr och ni mÄste verkligen tro mig nÀr jag sÀger min hy i ansiktet Àr nu lika lent och mjukt som en bÀbis rumpa


Trots att varje förpackning Àr tÀnkt att anvÀndas för en gÄng sÄ rÀcker en sÄn hÀr förpackning till minst 3 ggr. Oftast 4 ggr. Jag viker ihop den och lÀgger den i en pÄse.


Ord.pris Àr 25kr/styck men med jÀmna mellanrum har apoteket kampanj erbjudande 3 för 49kr dvs 16.33kr/styck. DÄ brukar jag köpa pÄ mig nÄgra extra sÄ har jag nÄgra bÄde hemma och i stugan.


SÄ vid ord.pris blir priset 8.33 kr/mask vid 3 ggrs anvÀndning. Med kampanj blir priset 5.44 kr/mask. Men tÀnk vid 4 ggrs anvÀndning sÄ blir priset bara 4 08 kr/mask. Helt sjukt billigt tycker jag.


Det var bara ett litet tips frĂ„n mig till er ❀ dessutom sĂ„ sĂ„g jag att apoteket hade ett sĂ„nt kampanj erbjudande igen, det blir till att köpa nya masker pĂ„ mĂ„ndag nĂ€r jag Ă€ndĂ„ Ă„ker till sjukhuset och trĂ€ffar reumatologen đŸ€—


Är det nĂ„gon hĂ€r pĂ„ bloggen som har anvĂ€nt dessa, vad tycker ni om maskerna isĂ„fall blir det ris eller ros?


Gillar

Kommentarer