Äntligen fredag


En chockad Lotta säger godmorgon så här sent denna dag. Vaknade som vanligt vid 05 men gick och la mig och somnade visst om och vaknade 07.45. Tack för dom timmarna, har inte sovit så här gott sen min finaste syster insjuknade. Allt håller långsamt att falla in på deras rätta platser, jag ser fram emot framtiden och det där ljuset i tunneln visar sig allt starkare för Var dag. Skönt!


Dricker min 2a kopp kaffe nu samtidigt som jag lyssnar på Nyhetsmorgon. Ossi har fått sin frulle och jag har intagit mina morgon mediciner. Nu blir det ett lugnt uppvaknande, läsa era bloggar och önska er godmorgon, grötfrukost till mig och sen en skön morgon promenad med plutten.Min vilodag blev precis som planerat och lagom med promenader, började titta några avsnitt på Modern & dottern som både @MariasVardag och @StenhagenBettan rekommenderade. Sjukt bra serie men tyvärr alldeles för mycket sorg och ledsam musik. Såg 6 avsnitt igår och nu dröjer det nog innan jag fortsätter att titta på 7e. Jag är inte riktigt redo för att se så mycket sorg för jag tycker att jag bölade lite väl mycket. Men serien är helt klart sevärd 🙏


Sen rekommenderade @Ingajohansson en verklighetsbaserad film, tillhör min favorit kategori av film. Den har jag tänkt att eventuellt titta på i helgen 🤗


Helgen kommer vi att tillbringa i Paradiset och en sprakande brasa kommer nog att vara igång mestadels hela tiden. Vi har som vanligt med oss all mat hemifrån och på så sätt blir det "inga besök i affärer 😍"


Nu längtar vi som jag vet inte vad, det är ca 1 månad sen älsklingen var där nere och jag var där allhelgona helgen med min familj, sen har vi haft mycket att pyssla med här hemma. På lördag ska nog älsklingen hjälpa svågern med panelen utvändigt på bygget. Så långt projektet har fortskridigt. Själv har jag tvätt efter vår familj helg att ta itu med.


Ska bli skönt med en helg i Paradiset ❤


Nu är det dags att ge magen frukost och sen ska vi ta en promenad i strålande solsken. Japp ni läste rätt här skiner solen. Men det är varma vinterkläder på då nordan vinden är en olidlig plåga nu när tempen är -0.6.


Önskar er alla en riktigt härlig fredag och ta väl hand om er ❤


Kramar


Gillar