Äääntligen fredag och helg


God morgon mina fina läsare, hoppas att ni sovit gott. Jag sov som jag sov och utan mina hjälpmedel så hade det inte blivit mycket alls 😳 Vaknade upp första gången vid 5 tiden men så åt mig själv att försöka somna om, fick 1 1/2 timme till 🙏 kl 9 har jag ett viktigt samtal att göra, till min läkare på reumatologen. Hoppas att min skitsits ordnar sig annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Men just nu sitter jag vid köksbordet, njuter av morgonkaffet och Nyhetsmorgon.


Titta vilket fin blomarrangemang som flyttade hem till oss i onsdags, älskar den. Så jag antar att jag har fått in 1a advents pyntet här hemma ❤


Vad har jag tänkt att hitta på idag? Vila vila och vila, promenader med min älskade 🐕.. Några maskiner tvätt ska tvättas och hängas upp. En enkel och mycket god maträtt ska jag laga idag, Lasagnette och tänkte göra 2 st formar, 1 till oss och 1 till min dotter som pluggar för kung och fosterland. På så sätt har hon färdiga & goda lunchlådor och hon kan fokusera på pluggandet 🙏❤ det är det ENDA jag gör idag, minimalt med ansträngning.


Vad ska ni pyssla med idag? Hoppas att ni alla mår bra ❤


Önskar er en Underbar fredag 🍾🥂


Gillar