Åååh va jag saknar Bohuslän


Godmorgon på er hoppas ni har sovit gott. Min natt var ok men bättre än föregående. När jag vaknade imorses så kände jag en så stark längtan till mitt Paradis det är ett tag sen jag var där sist.Men idag blir det till att njuta av morgon kaffet här hemma i stan.. Kaffet smakade otroligt gott den här regniga morgon som jag vaknade upp till, snart dags för påfyllning.Vaknade upp denna morgon lite snorig och har nyst några ggr, vet ej om det är pga att jag träffat olika slags människor i måndags när jag var hos veterinären eller om det bara allergi snuva 🤔 och jag som hade tänkt att åka till mamma och pappa idag..


Ska kolla hur det känns om en stund, när vi har tänkt att åka. Sen är det ju lite regnigt här hemma och då kan vi ju inte sitta inomhus, vi har ju fortfarande en rådande pandemi. Men jag tror jag redan vet vad dom säger "Ni kan sitta inne hos oss och vi håller avstånd" vi får se, om morgon snuvan inte försvinner så vill inte jag utsätta dom för detta.


Sen ska jag faktiskt baka en äppelkaka idag, koka lite mer mat till Ossi. Annars så har jag inte mer planerat än så. Vad ska ni pyssla med idag?Hade inte tackat nej till att få sitta där bredvid den sprakande brasan och känna värmen, höra det sprakande ljudet och kanske dricka ett gott te..


Ja ibland blir den där längtan ganska överväldigande men går allt enligt plan då är vi där i helgen tillsammans. 2 dagar av återhämtning, att få komma ner i varv, andas, vara ett med naturen det står väldigt Högt upp på listan.


Nä nu ska jag fixa frulle till oss och få liv i den här stela kroppen. Önskar er en fortsatt fin dag ❤ var rädd om er, det finns bara en av Oss var.


Kramar


Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Vi får sämnda varandra tankar idag när vi bakar äppelkakor
nouw.com/stenhagenbettan
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
🙏😍 ja det får vi göra 😉
nouw.com/passionbagareokock
lottashullerombuller
lottashullerombuller,
Förstår du längtar det är så otroligt vackert i erat paradis, tråkigt med din snuva, hoppas ni ska kunna ses i alla fall ❤️ Sköt om dig fina ❤️.
nouw.com/lottashullerombuller
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Tack fina du 💞 vi satt utomhus så det blev en sväng till föräldrarna 🥰 kramar ❤
nouw.com/passionbagareokock
Beccassida
Beccassida,
Mysigt ni har det!
nouw.com/beccassida
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Tack så mycket 🙏🌺
nouw.com/passionbagareokock
Evaeliasson
Evaeliasson,
Hoppas din snuva har blivit bättre och att ni kunde åka till dina föräldrar🙏 Förstår att du längtar till ert paradis men snart är ni där och kan mysa ❤️ Gott med äppelkaka, kram vännen ❤️🥰
nouw.com/evaeliasson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Ja vi kunde sitta utomhus så en sväng dit blev det ❤ ja nu längtar jag verkligen, ska bli så skönt att komma dit 🙏 ja det blev gott med äppelkaka idag 😉 stor kram tillbaka till dig 🥰
nouw.com/passionbagareokock
christelovergaard
christelovergaard,
Klipporna i Bohuslän är något unikt och jag längtar alltid
nouw.com/christelovergaard