Äääääntligen, jag har sovit som en Stock...


God förmiddag fina bloggfamiljen. Äntligen har jag sovit som en Stock. 6 timmar nonstop och somnat om och 2 timmar till i Bonus fick jag inatt 🙏 stort tack till John blund..


Igår kväll hade jag serie maraton och först ut var Smother, mycket bra och sevärd enligt mig. Sen gick jag tillbaka till år 2006 och började titta på en serie Kronprinsessan på Svt Play, som var bland hennes första och fick Väldigt gott betyg. Alexandra Rapaport är en utav mina absoluta favorit skådespelerskor, Röse är en annan och jag längtar efter Gåsmamman premiären. Heder har jag inte lyckats se än (VILL SE), tror att den visas på 3an och den kanalen har jag tyvärr inte.


När klockan var 01.30 så stängde jag av teven och kände att det var dags att krama kudden 😉


Vaknade upp till ett kanon väder idag igen, soligt och otroligt skönt på dagarna som sen framåt kvällningen förvandlas till regn och lite åska. Så här det varit sen i lördags. Nu har moder jord fått mycket regn på kvällarna och nattetid, så hon borde må relativt bra. Igår kväll tex så hade vi ett riktigt skönt och tunt sommarregn, då öppnade jag upp fönstren och stugan fylldes upp av en otroligt fräsch luft.Vad händer hos mig idag, vet ej. Blir en del tvätt idag som ska hängas upp och vikas in, utöver det så blir det en promenad runt Näset, ringa ett samtal till mina syskon och familj, ska läsa ikapp på bloggen. Känner att jag är lite off här och vill gärna läsa vad ni har gjort för roligt dom senaste dagarna. Men framförallt så ska jag Njuta av ledigheten, solen och värmen som erbjuds. Bäst att krama ur det sista av ledigheten innan det återigen är dags för jobb på måndag.


Och nej, jag har ingen jobbångest. Sånt har jag aldrig haft och kommer nog aldrig att få. Trivs med mina kollegor och att gå till jobbet har aldrig varit någon börda. Det Är trevligt på jobbet 🙏


Önskar er en riktigt fin lillelördag och Ta hand om Er ❤🥰


Kramar


Gillar

Kommentarer