2 augusti, måndag och halvlek på semestern..


Hej hej på er, vi vaknade upp tidigt idag till ett helt ok väder, omväxlande med sol och än så länge inget regn 🙏 kaffet är uppdrucket sen länge och till frukost blev det ostmackor på finskt rågbröd med några skivor tomater.Mumsfillibabba.. Kärleken gick ner till garaget för att slipa väggar och tak. Sen ska det målas, får se vad som hinns med. Jag har fått till uppgift att åka och köpa gofika på Hamnbageriet, bulle till 11 kaffet var en önskan. Oh oh jag får köra nya medlemmen helt själv 😍😎 i fullsmockat trafikerat Kungshamn 🙈🙊 blev Coops nybakade bullar, duger så gott till oss..Blev 11 kaffe nere i garaget.


(En bild på Hovenäset, jag tog den en höstdag för några år sen)


Min fina bloggvän @MinResaTumörMittLiv startade en "augusti" utmaning och det vill jag gärna vara med på, kanske inte riktigt alla dagar men några dagar ska jag nog fixa 😍


Gårdagens utmaning 1/8 var "Första augusti idag hur känner du inför det?


Mitt svar på det är ganska okomplicerat. Jag tillhör en utav dom människor som älskar alla årstider.


Sol vind och vatten.

Snö blåst och drivis.


Alla årstider har sin alldeles egna charm, våren med naturens alla glädjande tecken, sommar med värme sol och sitta ute sena sommarkvällar, hösten med lövverkets vackra skiftningar och allt det goda/fina skogen erbjuder oss, vintern med det karga väderlaget. Älskar alla årstider som sagt och det är naturens sätt att ge och ta 🙏 jag har heller inga höst eller mörker depressioner, tacksam för det. Jag myser inomhus med raggsockor och filtar med tända ljus, när tillfälle ges. Utomhus med kläder efter behov. Självklart är det otroligt jobbigt med all den "utökade" värk som våra väderomslag ger mig, men det finns ju inget annat att göra än göra det Bästa utav dom stunderna.


Men hörrni, Tänk att vi har augusti och september kvar att njuta av innan den riktiga höstrusket kommer. Gäller att plocka fram det fina i detta och njuta..Dagens utmaning från @minresatumörmittliv lyder "Vilken är din favorit sommarblomma?"


Svar på det: vet ej då jag älskar alla slags blommor och är helt årstidsbundet. Men mina sommar blommor blir pelargoner och dahlior, kan helt enkelt inte välja bara en 🌺
Nu ska jag hänga upp lite tvätt, sol och vind idag då torkar det snabbt, sen ska jag förbereda dagens lunch. Blir rester med en enkel sallad.


Njut av dagen och ta hand om Er.


Kramar

Lotta


Gillar