11 år ❤ ❤ ❤


Under omständigheterna så mår vår Älskade Ossi ok, den normala energi knippen och glada vovven kommer sakta sakta tillbaka ❤ Idag fyller han dessutom 11 år och det är en stor bedrift. Mycket glädje och kärlek har han genom åren gett oss och vi hoppas på att få glädje av flera år till. Jag var hos veterinären i över 3 timmar igår, det tar sin lilla tid att ta blodprover, röntga mm. Hans prostata är förstorad så han får nu i en veckas tid äta mediciner mot det, nytt foder för känslig mage och min dietmat som enligt Ossi är det Godaste han vet och tur är väl det 🙏🥰 Han får tyvärr inget kalas idag utan det vill vi ge honom när han är helt återställd ❤Igår gjorde jag inte så värst mycket, vårdade Ossi och däremellan tog jag det bara lugnt. På kvälls kanten så plingade det på min dörr, en blom leverans till mig. Finaste röda rosor och med en text så fin. Den var från Min finaste barndomsvän ❤


Vi har en solig och fin dag idag, det gör så mycket i tillvaron och vardagen 🙏 Gubben har pysslat här hemma och jag bjöds på stekt falukorv med stuvade makkisar. Så gott! Jag har gett blommorna här hemma lite kärlek på förmiddagen och vår tvättmaskin har bevisat att den inte behöver ersättas med en ny. Sängen ska bäddas rent ikväll, ser redan nu fram emot att få gosa ner mig i den, efter en lång och varm dusch. Det är en skön känsla.


Jag vet att jag inte riktigt varit med i matchen här, känns som att jag troligtvis har missat mycket roliga saker, men sakta men säkert är även jag tillbaka här. Det vet jag 💞 jag hoppas innerligt att Ni alla här mår bra och har en Fantastisk dag.


Tack för alla era fina och omtänksamma kommentarer dagarna som gått, betyder så mycket.


Ni är Fantastiska hela bunten ❤

Kramar till er alla ❤


Gillar