Vad hände nu igen?

Det gick ju så bra att blogga i februari . 28 inlägg den månaden och sen tog det stopp.
Suck!
Gör ett tappert försök igen. Jag vill ju att det skall stå nått trevligt här och jag tycker om responsen från er som läser och så tycker jag ju det är lite dagbok för mig själv. Så skärpning nu säger jag till mig själv.

Idag har det regnat hela dagen och bara varit +3 grader. Urtrist, man vill ju inte titta ut ens men våt cykeltur på morgonen och sen vanlig tisdagshandling blev det. 5 % rabatt på tisdagarna i två av butikerna och alltid ett 5 % rabatt i veckan på det tredje stället. Blir ju inga stora summer men lite varje vecka och så handla det som är bra erbjudande så blir det billigare matkostnader.

Självklart på inköpslistan idag!

  • 222 visningar

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag tycker mycket om dina inlägg . Ibland har vi tiden och ibland har vi inte tid för att blogga. Jag själv kan inte blogga mycket .
nouw.com/enitalienareisverige
passionärsliv
passionärsliv,
Tack och jag tycker om dina. Förstår om du inte orkar och hinner blogga så mycket nu när du nyss börjat nytt jobb men för mig handlar det inte om tid. Jag har tid men ibland total avsaknad av fantasi och kreativitet för att skriva nått.
nouw.com/passionärsliv
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det är svårt, jag är överens med dig. Ibland saknar man inspiration och fantasi. Då det är bättre som du gör, vänta tills du känner att inspirationen är tillbaka.
nouw.com/enitalienareisverige
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Toro att det blir så för oss alla ibland flyter det på och i bland blir det stiltje
nouw.com/stenhagenbettan
passionärsliv
passionärsliv,
Ja det är nog så. Tack för goa ord.
nouw.com/passionärsliv