Sommar, sommar och sol, shopping och konfirmation!

Mycket märkligt det där med vädret! Varje gång vi måste lämna Paradiset för hemstaden då infaller sommaren! Så även denna helg! Torsdag till söndag var det aktivitet i staden och sol och 30° varmt!
Reashopping på fredagen med 50 och 70 % rabatter och en del gratis både i butik och med posten. Bl. en tröja som jag köpte med ett presentkort från undersökningar jag deltagit och ett nytt presentkort är beställt för andra undersökningar.

Höjdpunkten på helgen var söndagens konfirmation av finaste M.
I mycket god tid infann vi oss i kyrkan för att säker få sittplats och det gjorde faktiskt resten av sällskapet också så 11/2 timme gick jättefort och sen var det ju lika lång tid underhållning.

God mat och massor av kakor på kakbuffen. Det var nämligen Bakodyssen som var mamman till konfirmanden.
Jag bidrog med en simpel kladdkaka med dekoration på dagens tema. När prinsessan konfirmerades fick hon liknande och det och fotobok (15 år med.....) som hon fick då och han fick nu får bli tradition på kommande konfirmationer eller 15-årskalas av finisarna.

Åter i Paradiset rensades värmen bort med ett nattligt åskväder och dagens behagliga 22° bjöd på sol och mer bakande som blev ganska misslyckat! Kanske skriver jag om det i morgon!
  • 101 visningar

Gillar

Kommentarer