Ser ni flygplanet?

Här i Paradiset är det bara ett par mil till Skurups flygplats och det är inte så långt till Kastrup som ju är Köpenhamns flygplats heller. Alltså i normalläge ganska mycket flyg häröver. Därför blir man förvånad när man nu ser ett plan. Helidiotiskt att överhuvudtaget reagera på det!


Cykeltur till Hörte brygga, en liten hamn några km bort. Där finns en trevlig restaurang på sommaren som har fått mycket goa omdömen. Vi har provat den en gång när den var ny för några år sedan och det var trevligt. Men idag hade vi kaffe och mackor med oss.

Ikväll hade vi bokträff. Jag satt i vårt lilla sovrum och de andra satt var och en hemma hos sig. Videokonferens alltså. Kul att se och höra varandra och framförallt höra hur alla hade det. Alla hade bra och är friska. Alla saknar vi ju våra nära och kära men värst är det för de som har föräldrar kvar. De kände att de gamla, och ja de är riktigt gamla, mår dåligt av att vara så isolerade.

Kvällsfika, Pavlova av maränger jag bakade för ett tag sedan. De var nog de bästa maränger jag någonsin fått till. Det fick bli aprikosmarmelad istället för bär för det har vi inga. Börjar vara slut på både det ena och det andra i kylen nu, det blir till att improvisera lite. En vecka sedan det handlades nått. Får försöka få till en lista de närmsta dagarna.

Det hann bli morgon dag 38 innan det gick att få till bilder i det här inlägget. Ny dag nya äventyr!

  • 129 visningar

Gillar