Promenerar tillsammans med pratar inte!

Så brukar det inte va när vi är ute och går men idag hade vi båda laddat ner Vipeholmsanstalten via SR dokumentär. Så vi var idel öra. Intressant, hemskt och ofattbart. I vår tid, i vår stad.

Var tvungen att gå ut och gräva lite när vi kom hem. Lite jordärtskockor grävdes upp. Satte tre överblivna i våras och nu tog jag upp det som fanns under en. Det blir soppa på tisdag. Då är det Mårtensafton, den festen är avbokad. Att laga gåsamiddag till oss två känns lite överarbetat. Får bli en trerätters med lite liknade varor.

Physalisplantorna som flyttade in i uterummet för någon vecka sedan är gröna och fina och det mognar frukter på dem och de är så goda.

Slappa och läsa är en bra eftermiddagssysselsättning. Plötslig fladdrade nått I fönstret. Men hallå var kom du ifrån? Ja jag släppte ut den, vet inte hur den överlever men jag kände att jag kan nog inte kan ha den som husdjur.

Nu blir det lite fiskrester till middag och sen kanske det finns något sevärt på TV. Annars får vi väl fortsätta lyssna på valet i USA. 🙃

  • 109 visningar

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,

Jordärtskockssoppa och räkor med sting är gott 😊

nouw.com/evaeliasson
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

När jag gör soppa på jordärtskockor blandar jag alltid i några morötter för färgens skull

nouw.com/stenhagenbettan
passionärsliv
passionärsliv,