Oväntat är dagens fotoutmaning.

Jag har funderat så vad det skulle kunna hända för oväntat, kom inte på nått som hänt eller som jag sett. Började bläddra bland mina foton och då hittade jag det. Fotot från igår då vi blev förvånade över att det låg en rejäl snöhög kvar i stadsparken efter det där snöberget de gjorde i början av februari. Ett verkligt bevis för att våren går sakta framåt.

Dagen har annars sniglat sig fram. Fem maskiner tvätt fixade, renbäddat, mannen har tvättat bilen och jag vandrat runt i stan för att leta efter nått oväntat. Ja inte bara därför men jag hade det i tankarna. Tänk om jag möter nån kändis. Ja eller iaf nån jag känner. Icke sa nicke. Allt som hände eller inte hände var helt väntat! Men de löste sig ju ändå!
Nu har vi ätit korv och makaroner. Dög bra en måndag i mars och strax är det Robinson. Från Seskarö, långt i norr, mannens hemtrakter. Fy, stackars människor som skall vara där i kylan  bland myggen. Fast de har ju själv valt.

  • 81 visningar

Gillar

Kommentarer

christelovergaard
christelovergaard,

Haha, ja ibland blir det mycket funderande och det löser sig alltid på något sätt. Så roligt att du hänger på! Det är spännande med Robinson detta året, fy satan

nouw.com/christelovergaard