Nä det är inte det bästa vi vet.

innehåller reklam för nämnda företag

Hade 3 fläskkarréskivor i frysen som vi fått som gåva från City Gross. Snällt att ge oss det för vi har inte handlat hos dem sen i juni förra återt då de stängde sin butik i Lund. Ville väl att jag kommer tillbaka och eftersom det finns en butik på vägen mellan hemma i stan och Paradiset svängde vi in om. Idag panerade och stekte jag dem. Panerade med vetemjöl, ägg och panko med riven parmesan och torkad dragon. Kokt potatis, champinjonsås och gröna ärtor. Visst se det gott ut? Köttet var perfekt stekt men nä.... det är ändå inget vi gillar. Planeringen är godare än köttet sa mannen och jag håller med. Som ni förstår köper vi mycket sällan fläskkött.

Vi var på utflykt på fm och köpte brädor som mannen målat. Vindskivorna i söderläge skall bytas och hör och häpna det kommer en annan händig man och hjälper till!

Kom iväg senare på min promenad och kände mig stressad, är bra på det! Så när jag gjort det som stod på schemat var jag helt slut och fick sätta mig en stund på en bänk vi havet och vila innan jag gick hem. Inga vågor idag.

.

Vädret har varit underbart och resten, ja nästan alla, plantor kom ut.

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer