Man skall ju aldrig sluta förvåna sig!

Nu tidig kväll när det regnar och blåser ute så hörs det en rejäl smäll från vår uteplats! Tror så klart att någon kruka eller ljuslykta blåst iväg så döm om min förvåning när jag upptäcker äggskal och äggklet där ute! Någon har alltså kastat ett ägg mot vårt fönster! Det hade ju varit bättre att en hungrig stackare fått ägget än att jag skall torka bort det och kasta det i soporna. Men vi tycker väl olika??
Men man blir något förvånad faktiskt!
Tidigare på dagen blev det litet julbord idag också, denna gång på det förträffliga Coop-forum i Lund. En falukorv från smaktestarna hämtades och nu när jag skaffat Medmera mer blir det dubbla poäng. Det blir väl något gott eller trevlig för dem på sikt. På fm var jag en sväng till Malmö och Triangeln, köpcentrat. Ojoj vad det blivit stort och förändrat sen jag var där senast! Hämtade en finfin babybody på Maxomorra. Den blir säkert så bra bara Småttigaste växt till sig!
Alexander väntar vi nu på, stormen alltså, han skulle ju komma nu i kväll. Får väl se om han tar en annan väg än över Lund? Måste kanske bli tilltitt på Paradiset i helgen? Där är ju fler stora träd kvar trots marodörens framfart.

Räkor i trängsel var gott som tilltugg framför Tv:n och i köket väntar en apelsinsaffransockerkaka på att bli avsmakad!

Så har även denna dag förflutit i en passionärs liv! Och i morgon är det Lusse!
  • 49 visningar

Gillar

Kommentarer