Man blir inte förvånad att smittan fortsätter att spridas.

Promenad med yngste sonen idag och det var kallt och eländigt men trevligt med sällskap. Mannen är helt uppslukad av TV:n och skidåkning.
Sonen blev godissugen och gick in på en butik med detta och det gjorde många fler, hela familjen, mor, far och flera glyttar. Gjorde de som det står på skylten? Nänä de hade bara godiset i blicken och korgarna stod där så fint i sin hög och folk drällde runt och plockade godis. En familj på 5 hade en pappa som bar på 5 korgar och sonen bar på sin, för hans mor med hökögonen såg honom genom fönstret. Tänk vad det kan vara svårt att förstå det enkla. Alla måste hjälpa till!

  • 140 visningar

Gillar

Kommentarer

survivan
survivan,

Och massa galningar demonstrerar mot corona pandemin i Stockholm. Snälla nån, vart har vettet tagit vägen

nouw.com/survivan
passionärsliv
passionärsliv,

Ja det är nått fel med mänskligheten!

nouw.com/passionärsliv
barbamammagratis
barbamammagratis,

Om alla använder hjärnan skulle smittan minska. Tänk att föräldrarna tycker det är viktigare att barnen får välja godis än att bara en går in och köper åt alla SUCK

nouw.com/barbamammagratis
passionärsliv
passionärsliv,
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,

God vad hemskt😢tyvärr är det fortfarande många som inte tror att Corona är en hemsk sjukdom och gör som vanligt. Om alla skulle ta ansvar då hade Corona redan minskat för länge sedan.

nouw.com/enitalienareisverige
Ingajohansson
Ingajohansson,

Vad ska man säga??


nouw.com/ingajohansson
Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,
Vet inte vad man ska säg 😑
nouw.com/densaknadefamiljen
Evaeliasson
Evaeliasson,

Ja hur svårt ska det vara 😔

nouw.com/evaeliasson
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Frugratis
Frugratis,

Läskunnigheten är lika dålig här. Vår butik införde den regeln först men få läste och nu har de istället installerat räknare med stor skylt som lyser grönt, gult eller rött beroende på antalet kunder. Allt finansieras garanterat med höjd priser. 😒 Tack för den alla som inte klarar av att läsa och följa instruktioner.

nouw.com/frugratis