Lunchträff med äldste sonen.

Kom till saluhallen kl. 12 så bjuder jag på lunch ringde han och sa. Vi cyklade dit i värsta motvinden och bjöds på trevligt miljö, trevligt sällskap och god fisk.

På kvällen kom dottern och pratade och fikade några timmar. Det var så klart också trevligt. Mannen hade bakat drömtårta och den var så god.
Slut för idag.Tack för idag.

  • 311 visningar

Gillar

Kommentarer

Cinaerixon
Cinaerixon,
Gick du förbi Mårtenstorget och tittade på matmarknaden som startade idag?
nouw.com/cinaerixon
passionärsliv
passionärsliv,
Ja vi gick en sväng där men dels var vi mätta men framförallt gillar vi att gynna traktens handlare. Saluhallen måste få finnas kvar och utbudet där är ju i princip det samma som de hitresta bjöd på.
nouw.com/passionärsliv
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
En fin dag somdet verkar
nouw.com/stenhagenbettan
passionärsliv
passionärsliv,
Ja det var en trevlig tisdag.
nouw.com/passionärsliv
Susann,
Vad mysigt <3
zinnie.se
Ulrika
,
Hej, jag undrar angående potatisen med groddar du skrev om i tidigare inlägg. När de fått lite groddar hur gör jag då för att förbereda potatisen för plantering som sättpotatis?
passionärsliv
passionärsliv,
Kul att du vill veta. Jag lägger potatisen i äggkartong med lite jord i facken och så en potatis i varje. Håller jorden fuktig, står i dagsljus. Då blir det groddar på ovansidan och oftast rötter på jordsidan. Sen särtter jag i hinkar med borrade hål i botten, jord sen en potatis och ca en dm jord på. Fyller sen på med jord allt eftersom blasten når ytan . När hinken är full får de växa sig klara.
Lycka till!
nouw.com/passionärsliv
Ulrika
,
Tack!