Känner mig så nöjd!

Så bra dagar det varit. Födelsedagsfesten i fredags blev så trevlig, vi var bara åtta och visst var de som inte kom saknade. Men några bor ju för långt borta och en hade nollningsuppdrag och en annan är ju tonåring och bara det är ju ett uppdrag i sig!
Vi åt gryta, det fanns både med kött och utan. Ja jag hade lagat dem, hela eftermiddagen hade jag fixat med dem och jag måste säga att den vegetariska var godast! Men alla åt och blev mätta och sen blev det Budapesttårta. Också två olika, en med nötter och en med mandel. Finns en som är allergisk mot hasselnötter.  När de sista gick hem kl 23 var jag ganska mör.

Lördagen blev mest återhämtning, diskning och soffhäng. Det var väldigt skönt att ha rester att äta till middag och tårta till kvällsfika.

På söndagen åkte vi på spa med hotellövernattning. Det var min födelsedagspresent till mannen, han var mycket nöjd med den. De var så härligt där på det lilla spat. Lungt och avslappnande och bara ett fåtal andra människor. Jättegod trerätters åt vi. Allt var så gott men den där Toast Skagen var nått av det godaste jag ätit. De hade verkligen lyckats med smaksättning av dressingen.
Inte så god sömn fick vi, varför vet jag inte men så är det ju ibland. Sköna sängar, tyst i rummet men lite för varmt. Vi kunde ju öppnat fönstret!!!

Måndag körde vi hem efter en god frukost. Hem till stan och vilade ett par timmar innan vi packade ihop för att bege oss till Paradiset men på vägen ner var vi på ett byggvaruhus och köpte äntligen golv till uterummet. Lägga nytt golv där var tanken förra sommaren och även hela denna sommar men nu blir det! Vi har idag jobbat på med att skrapa och måla taket och tvätta väggarna och måla de väggbitar som behövdes. Trötta men nöjda. Imorgon blir det golv om kroppen inte helt skriker nej.

Idag skulle man väl egentligen haft sista strandhänget för säsongen för vädret har varit högsommar. Men vi hann pausa någon stund i solen också mellan fixandet. Får vara nöjda med det.

Gillar