Jösses vad gott det blev!

Anna-Karin som har den fantastiska bloggen @survivan lagar så god mat och ibland tar jag inspiration av hennes rätter i mitt matlagande.

Idag blev det hennes skinksås och pasta.

Nu är skinkan slut om man inte räknar den i pajerna och lite som är tärnad och ligger i frysen!

Jag gjorde så här och det är nästan helt efter A-K:s recept.

Skinktärningar och en hackad liten lök frästes i smör. Jag hade i lite spenat och de sista egenodlade bönorna. Kokte i grädde o mjölk. Kryddade med buljong, salt och svartpeppar och rev en ostbit som fick smälta ner.

Serverades med strimlad rödkål och vanlig spagetti.

Det var så gott!

  • 326 visningar

Gillar

Kommentarer

survivan
survivan,
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Kanske något för mina skinkrester
nouw.com/stenhagenbettan
passionärsliv
passionärsliv,
Ja absolut värt att prova!
nouw.com/passionärsliv
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
idag på nyårsdagen ska vi göra detta
nouw.com/stenhagenbettan
Enitalienareisverige
Ingajohansson
Ingajohansson,
Det ser gott ut
nouw.com/ingajohansson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Det ser Gudomligt gott ut 😋
nouw.com/passionbagareokock