Jösses vad gott det blev!
Anna-Karin som har den fantastiska bloggen @survivan lagar så god mat och ibland tar jag inspiration av hennes rätter i mitt matlagande.
Idag blev det hennes skinksås och pasta.
Nu är skinkan slut om man inte räknar den i pajerna och lite som är tärnad och ligger i frysen!
Jag gjorde så här och det är nästan helt efter A-K:s recept.
Skinktärningar och en hackad liten lök frästes i smör. Jag hade i lite spenat och de sista egenodlade bönorna. Kokte i grädde o mjölk. Kryddade med buljong, salt och svartpeppar och rev en ostbit som fick smälta ner.
Serverades med strimlad rödkål och vanlig spagetti.
Det var så gott!

Gillar
Sandrasjoberg, trettiofyran och gillar detta
Kommentarer

survivan,
🙂👍
nouw.com/survivan
StenhagenBettan,
Kanske något för mina skinkrester
nouw.com/stenhagenbettan
passionärsliv,
Ja absolut värt att prova!
nouw.com/passionärsliv
StenhagenBettan,
idag på nyårsdagen ska vi göra detta
nouw.com/stenhagenbettan
Enitalienareisverige,
Så bra tips tack @survivan och @passionärsliv
nouw.com/enitalienareisverige
Ingajohansson,
Det ser gott ut
nouw.com/ingajohansson
Passionbagareokock,
Det ser Gudomligt gott ut 😋
nouw.com/passionbagareokock