Idag blev det lång promenad.

Lång på fm och kort nu i kväll. 11.5 km. Lite öm i fötterna. På fm blev den även lång I tid. 2, 5 timmar. Trodde mannen skulle efterlysa mig men han härdade ut och klippte gräsmattan. Nä inte hela tiden! Men jag var på två loppisar, pratade med en gubbe om hans fina uterum och en annan gubbe visade sin fina trädgård. Han hade så fin sparris och hur många fossiler som. Och ett hus och en trädgård som jag gärna bytt mig till.

Jag går inte så fortså därför tog det också tid. Nu är mitt 4 veckors promenadschema slut och där har det varit hetsigt värre vissa dagar och idag kom jag på att jag trivs bättre att gå i min takt. Inte så fort, titta på omgivningen, stanna och njuta en stund, ta några fina bilder, ja det känns mer jag.  Men det har inte varit ogjort jag har lite bättre kondition och jag har kommit igång.

Kommunen, Trelleborg,  har verkligen peppat upp sig. Gjort en fin lekplats där det i de 14 år vi varit Trelleborgare varit en övergiven minigolfbana och gjort fina bryggan tillgänglig för alla. Fina broar över bäckarna på stranden och så det fina utegymmet. Det är det som finns här nära oss och mer lär finnas på andra ställen i kommunen.

Strandfynd, upphittad  nyckelknippa. Nog inte lönt att efterlysa ägaren?

Badsäsongen har börjat och på kvällens promenad  såg vi flera modiga.

  • 98 visningar

Gillar

Kommentarer

Ditten_datten
Ingajohansson
Ingajohansson,
christelovergaard
christelovergaard,

Fina foton från ert fina landskap. Jag går gärna lugnt och tittar på allt, fotar osv, därför tycker jag om att gå själv ibland.Tankarna snurrar och kreativiteten flödar då.

nouw.com/christelovergaard
passionärsliv
Susann,

Så fina naturbilder och badsugen blir jag.

zinnie.se