Hemma..

är ett vitt begreppet för mig.
Hemma är dagens ord i #christelsfotoutmaning2021.
Just nu är det sommarhemma som gäller för oss sedan i går. Paradiset. Vintertid är det hemma i stan och sen är det hemmakänslan på bästa stället I Dalby. I huset där äldstesonen bor med sin familj. Där vi bodde med våra ungar tidigare.
Fotot är från i somras och precis så är det ju ett sommarhemma är i tankarna när man är i vinterhemmet.

Idag har det nästan varit så här. Varmt , soligt och skönt. Blomsterprakten fattas ju förstås. Jag har fixat och grejat. Planterat lite och sått lite. Påskpyntat lite både ute och inne. Påskpynt är inte min starka sida. Pynt överhuvudtaget är inte min starka sida.

Mannen har räfsa gräsmattan och varit på tippen. Röjt i det nya förrådet har han nog oxå gjort och vi har burit ut de stora krukorna med växter som stått där. Några har säkert dött frostdöden. Sorgligt men troligen sant och onödigt. Latheten vann i höstas.

Skall se om jag får köpt lite varmrökt lax och några sillsorter på rökeriet sen precis innan de stänger. Var där i morse när de skulle öppna men där var lång kö så jag körde hem igen. Nu är jag lite mer laddad för det men hoppas det ser bättre ut då.
Måste inte köpa detta, vi har så vi överlever  påsken ändå.

  • 85 visningar

Gillar

Kommentarer

christelovergaard
christelovergaard,

Vad härligt att ha ett sommarhemma!

nouw.com/christelovergaard
Susann,

Ni fick mycket gjort 👍🏾

zinnie.se