Härliga fredag, mysiga lördag och så söndag och måndag!

Ja ibland tar livet så mycket tid och plats att bloggandet hamnar långt ner på göralistan.
Fredagkväll
träff med bästa fd jobbekompisar. Bara så roligt och massor med god mat och dryck. Sent i säng och med några glas vin snurrande i huvudet var det lite trögt på
lödagsmorgonen
att stiga upp och äntra tåget vid 9-tiden. Regn och rusk gjorde att mannen dristade sig till att ringa dottern kl 8 en lördagmorgon och tigga skjuts den fantastiskt långa vägen till stationen!
SJ skötte sig perfekt denna dag och kl 14 steg vi genom dörren hos
familjensonnummertvå och fick kaffe och tårta eftersom minste älsklingen fyller 5 år dagen därpå och några fick komma och förfira.Kvällsmat var traditionsenligt första kvällen med denna familj mina pannbiffar med lök.
Söndagen blev i firandets tecken med paket och lek och kalajs för grisen på nutidens populära kalajsställe.
Måndag idag och regn och blåst idag också men det solade upp på em och det var ju tur för teamet som gör en reklamfilm för apoteket tvärs över gröningen här. Vitt hus och röda staket! Gissa vad det är reklam för? Ryktet säger FelixHerngren skymtats där! Vi får väl se framöver hur många sekunders film det blir av många människors slit i två dagar.Nu kväll och vi väntar med spänning på hur hemskt det är i serien Arvingarna ikväll.
  • 98 visningar

Gillar