Gratis är gott!

Hemma i stan igen efter dryga 5 månader på landet så måste gratisletandet ta fart och det  har funnits lite av varje i veckan.
Gårdagens och dagens ses på bilden. Eftersom vi betalar allt vi köpet med Coop kortet, även betalar räkningar via Betalo så blir det snabbt poäng och dem kan man ju använda på olika sätt men vi väljer någon vara vi behöver och som har bra poängpris eller så tar vi ut en hundring eller fler och betalar med.
I dag tog vi poäng för Crunchyn och poäng för hundra kronor. Det räckte nästan till de tre paketen flingor, sylt, saft och tranbärsjuice.  Räkosttubetna var smakprov vi fick och pajen fick vi via appen Klipster.
Tandborstarna kostar 12 st på Willy och med kupong på köp 2 få 25 kr rabatt så blev de gratis.
Skaldjursfatet a' 349:- fick jag för att jag handlat 4 (el. 5 ?) ggr med City Gross appen de senaste 6 veckorna och då hade jag 10% rabattkuponger vid två av tillfällena.
Bamsetidningen är från nån kampanj, den får Småttigaste när han växt i den.
Penslarna från Anza måleriverktyg,  kampanjen som pågår på fb. Den lilla oskriven fick jag av damen som demonstrerade ost på Ica Maxi. Naturligtvis var det bra pris på osten och en kupong gjorde den 5:- billigare.

Nedan lite från torsdagens gratis och billigt! Se mitt Instagramkonto elnabodil.

  • 132 visningar

Gillar