Fluff fluff....

...nä han/de var inte hemma, var väl och gästade nått morgonprogram i kungliga huvudstaden. Men vi var där på en liten senåttannatutflykt. Ja där är så mycket att se så det blir lite som i talesättet " man ser inte skogen för alla träden". Det blev inga köp heller, hade fel börs med oss. Fri tolkning tillåts.

De här hönsen var så fina hade kunnat tänka mig att ha ett par i trädgården, men var för snål, 1500kr för två.

Vi tog sen en chansning och titta in om hos min store lillebror och hans fru som har sitt Paradis i Löderup. Det blev en kort och trevlig pratstund och planering av hur vi skall kunna träffas nu när de snart också kommer att vara vaccinerade.

Kåseberga och lunch var nästa planerade stopp. Beställde stekt sill och potatismos och då hör jag en kär välkänd röst: är du hungrig Bodil? Min allra bäst fd arbetskompis stod där. Så glad att se henne. Hon som stod på min ringaupplista häromdagen men som jag inte ringde för jag pratade så länge med några andra. Nu har jag lovat att slå henne en signal de närmsta dagarna.

God mat och fantastisk utsikt. Sen var vi nöja och körde hem. Ale stenar vet vi hur de ser ut så vi tog inte alla stegen upp där.

  • 129 visningar

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,

Inte priser för en pensionär 😉 behövde ni beställa tid för att komma in? Vad kosta det? Hur som helst så vill man ju dit.

nouw.com/ingajohansson
passionärsliv
passionärsliv,

Ja det var rejäla priser men det kostar inget att komma in. April, på vardagar behöver man inte boka men sen. Enkelt ser det ut att göra det. Googla Karl Fredrik på Eklaholm så hittar du bokningen. Klart du skall åka dit!

nouw.com/passionärsliv
Evaeliasson
Evaeliasson,

Tack för att du delar med dig om detta ställe, har ju planer på ett besök i juni 😊

nouw.com/evaeliasson
survivan
survivan,

Det var ju billigt och bra 🤭

nouw.com/survivan
passionärsliv
passionärsliv,
christelovergaard
christelovergaard,

Det ser ju så fint ut, jag vill gärna också besöka stället även om jag inte har någon trädgård, kanske bra med tanke på priserna

nouw.com/christelovergaard
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Jag hoppas att vi hinner dit på vår resa i maj månad

nouw.com/stenhagenbettan