Efter en del strul kunde jag igår hämta ut vinsten.

För några veckor sedan vann jag 300:- i en tävling från Santa Maria och Findus. Det var ju jättekul för den hade jag helt glömt bort. Man fick beställa varor hos www.koksvaror.se och när jag skulle beställa så fungerade inte koden. Jag fick bekräftat hos dem att de hade problem med koder från SantaMaria/Felix??? Då var deras köpkrav för fraktfritt 300:- . I helgen fungerade det med koden men då hade de höjt köpkravet för fri frakt till 499:-. Jag blev något sur och mailade dem igen men de påstod att de nu fått så dyra fraktkostnader så detta var en åtgärd de var tvugna att göra. Synd om dem ju! Ett nytt mail till dem där jag påtalade att ijag inte kunde förstå varför jag skulle drabbas av detta när det var de som inte kunde ta emot koden då när jag fått den och heder åt dem för de tog då bort frakten!

En silikonbrödkavel blev det. Vikbara handtag gör att man kan kavla ut på plåt/braspanna och silikonet gör att degen inte fastnar. Denna hoppas jag mycket på.

  • 355 visningar

Gillar

Kommentarer

LivetsGuldkant
LivetsGuldkant,
Vad bra att det löste sig men vilket fult trick 😟 Inte ditt fel att dom drabbas av höjda fraktkostnader. En vinst är en vinst....// Liz
nouw.com/livetsguldkant
passionärsliv
passionärsliv,
Ja det var bra att det löste sig och så var mina tankar också och det köpte de till slut.
nouw.com/passionärsliv