Det känns som om det är ett uppdämt behov av att få kramas nu.

Det har ju säkert funnits länge men nu när det känns som att vi snart vågar så pockar det på ännu mer. @Ingajohansson skickade en kram till alla idag i sin blogg och på senkvällen plingade det i våra telefon och på vår familjechatt kom detta.

Snart, om några veckor vågar vi kanske? Jag och mannen får 2:an nästa fredag.

Idag på mitt rörpådigtjockisschema stod det "rask promenad i 60 minuter" som dagens övning och det är avklarat. Det var lagom temperatur för detta men annars är det för svalt tycker jag. Inget väder man slappar utomhus i precis. Jag har därför påbörjat mitt uppdrag till årets student. Finaste F är trean av barnbarnen och han går ut gymnasiet om några veckor. Har man påbörjat en tradition får man ju fortsätta. Jag gjorde dessert/tårta till Prinsessan och Finaste M när de hade studentfest så nu blir det till denne gosse också. Han ville precis som sin syster ha frusen cheesecake så två sådana är nu i frysen. Tre till behövs. Men de får bli en annan dag. Dessa måste levereras först för här är det nu fullt i denna lilla frys.

Så här skall de blir. Bär på vill jag ha, sa han.

  • 98 visningar

Gillar

Kommentarer

lottashullerombuller
lottashullerombuller,

åh wow så gott... Duktig du är på att baka. Den ända tårta jag klarar av är pinocchiotårta tror jag den heter men jag säger marängtårta. Skönt att få andra sprutan.

nouw.com/lottashullerombuller
passionärsliv
passionärsliv,

Tack, ja det blir säkert gott. Kan du baka pinocchiotårta kan du baka annat också. Prova, läs recept och du kan!

nouw.com/passionärsliv
christelovergaard
christelovergaard,

Den tårtan blir ju perfekt på studentdagen, så fin. I år har vi inga barnbarn som tar studenten, känns nästan lite tomt.

nouw.com/christelovergaard
passionärsliv
passionärsliv,

Ja men lite skönt väl att inte ha nån iår med tanke på pandemin. Nu dröjer det sen 2 år och sen finns det två småttingar. Får se om jag då kan fixa nått till dem.

nouw.com/passionärsliv
Susann,

Jag älskar cheesekace och vad snällt att göra inför studenten.

zinnie.se