Det här såg riktigt tråkigt ut...

...men det var så gott! Kycklingfilé, ugnsgrönsaker och svampsås. Vi blev mätta och nöjda och ett glas rött från rester i en flaska var gott till.
Vi dricka ofta vin men i väldigt måttliga mängder. En flaska räcker alltid två gånger och ofta tre. Det skall vara gott till maten men inte för att berusa.

Dagens väder var gudomligt. -8.8 ° i morse och sen runt -3 och strålande solsken. Snö kan vi nog säga att det finns det ingen här I stan, vara frost. Gå försiktigt gällde på förmiddagens promenad med yngste sonen idag och med finaste M igår. Vad jag har det bra som har många att promenera med även när mannen skolkar eller har ont i benet!🙂

Kokte mos av de äpplena som var kvar i påsen. Nu är jag nöjd med äppelkokning på ett tag.

Satte en surdeg häromdagen. Alltså en ny, från början. Har aldrig gjort det förr. Alltid fått av någon. Får se om den kommer att fungera. Blir klar i morgon så då får jag baka något bröd och så skall vi frosta av frysen medan det fortfarande är kallt ute. Denna frysen här I stan har inte automatisk avfrostning, Det har den i Paradiset och det är faktiskt bekvämt.

Nu blir det strax Stjärnorna på slottet och det tycker jag är ett så intressant program. Spännande levnadsöden och så stort att man bjuder på sig själv.

Go lördagskväll till er alla.

  • 102 visningar

Gillar

Kommentarer