Dagens gratis och man skall reklamera!

Som sagt tidigare man skall inte nöja sig om det inte är som utlovat. Man får nästan alltid någon kompensation om man påtalar det som gick fel. Nu tre exempel som vi fick rätt på denna vecka. Mannens pressbyråerbjudande funkade inte vid deras senaste provsmak och ett meddelande till dem gav ett presentkort i brevlådan. Klippster hade för en månad sedan handla för 500:- på en butik här i staden och få 100:- rabatt. Fungerade inte men nu får jag ett tillgodohavande där på 100:-. Det var det lilla, nu till det stora! Vi var ju på en fantastisk resa för ett par månader sedan men var lite besvikna på hotellet som inte höll den standard som utlovats och jag skrev en reklamation till det stora reseföretaget. Det ringde en mycket trevlig tjej i måndags och vi pratade en lång stund om vår upplevelse av vad som inte stämde med beskrivningen av hotellet och det gav ett presentkort på några tusenlappar. Vi blev på hemresan försenade 15 timmar och eftersom vi betalt resan med det förträffliga Coop medmera mer kortet fick vi 2000 kronor därifrån. Man skall se till att betala med rätt kort. Resenärer vi träffade på resan hade använt det stora resebolagets kort för betalning och fick ingen kompensation alls.
Några småsaker som vi hämtade ut gratis idag. Choklad jag vunnit på Lindts chokladhjul via fb. Marinad via Rabbleappen och Abbasås via Klippsterappen. På Coop fick vi gratisprov på sötningsmedel.

Jag fick idag också 250:- insatta på mitt bankkonto från Roamler för uppdrag jag gjort för dem och på Earn'd it har jag 50:- för utbetalning.
  • 86 visningar

Gillar