Cykeltur till bästa stället i Dalby.

12 km enkel väg. Lätt som en plätt med trotsamotvindencykeln. Men lite onödigt att när jag packat ner det jag skulle ha med mig och tagit på mig mössa, vantar, dunjacka och tagit ut cykeln så började det regna så smått. Det slutar nog snart tänkte jag och cyklade iväg. Men innan jag var ute ur stan fick jag stanna och ta på regnjackan och jag stod flera minuter där under bron och velade. Skall jag vända eller. Nä minsann jag cyklar vidare och ja minsann det regnade hela vägen. Svärdottern och Finaste F var hemma. Bullar och vitaminsoppa togs emot och svärdottern och jag tog en tur och tittade på trädgårdfägringen. Finaste F som går på gymnasiet i Lund när allt är normalt cyklade till sin gamla grundskola och hämtade lunch. Visst är det fantastiskt att de kan få lunch fast de har distansundervisning?

Det småstänkte och var motvind på tillbakavägen. Blev faktiskt lite kall om händerna och kände mig lite frusen när jag kom hem. När jag satt in cykel kom solen!

Är ändå så nöjd med min 2.5 timmars utflykt.

  • 99 visningar

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,
Bra gjort att trotsa vädret 🤗
nouw.com/evaeliasson
passionärsliv
passionärsliv,
Ja det kändes bra att komma ut ändå.
nouw.com/passionärsliv
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Åh är det en sån du har.. Trotsamotvindencykeln vart har du köpt den, jag letar efter en bra sådan 😊
nouw.com/passionbagareokock
passionärsliv
passionärsliv,
Ja köpte den via Smartson för snart tre år sen. Älskar att cykla och här i denna del av landet kan man ju cykla året om. Använder den nästa varje dag när vi är i stan.
nouw.com/passionärsliv
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Är du nöjd med din? Vilket märke o modell har du? Var den dyr 🤔
nouw.com/passionbagareokock
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Underbart att cykla även om jag Vill undvika motvind 😉
nouw.com/stenhagenbettan