Bishops Arms och Wrapp blev billigt!

Har ju tidigare skrivit om Bishops Arms medlemsklubb där man 2-3 gånger om året får kupong på 150 kronor hemskickad som man använder när man äter där.
Wrapp är en app som har olika erbjudande och där man får pengar tillbaka om man handlar. När man blir inbjuden att gå med får man 100 kr rabatt att använda på valfri restaurang.

I fredags kväll var vi och åt på Bishops Arms här i Lund. Mannen äter alltid kalvlever där och som ni ser tog jag tre små burgare och det var gott. Öl för mannen och vatten för mig. Notan hamnade på 424 kr. Eftersom vi hade 150 kr × 2 betalade jag på plats 124 kr med mitt Nordeakort och idag hade det kommit in 100 kr på mitt konto.

Har du inte provat detta än?
Så här kan du också få del av detta!
Bishops Arms klubb blir du medlem i genom att gå in på deras hemsida och anmäla dig. Helt gratis och nästa gång de delar ut kuponger får du en med posten.

Har du redan ett Nordeakort (eller Collector, Länsförsäkringar) så är det jätteenkelt att skaffa Wrapp för då laddar du bara ner appen och registrera dig och skriver in koden (kqr6pz) du får av mig så får du det där restaurangerbjudandet (och jag får oxå 100 kr när du använt ditt erbjudande för att jag värvat dig) och du får tillgång till alla andra erbjudanden. Du betalar med  det kortet och pengarna kommer in på kontot inom en vecka. Du behöver inte göra något i butiken/restaurangen utan det du gör är att du betalar med kortet du har anslutet.
Har du inget konto/kort på de bankerna så är det enkelt att skaffa ett men gör det i Wrappappen. Nordeas kort blir gratis första året om du skaffar det därigenom. Googla gärna Wrapp och läs mer om hur det fungerar.

Bild från förra sommaren när jag fått min första kupong att äta för!

  • 179 visningar

Gillar

Kommentarer