Ärlighet varar längst och drömmar!

Idag blir det svårt igen sa jag. Drömmar är fotoutmaningen! @christelsfotoutmaning2021
Bara att sätta igång och baka sa mannen. Men hallå, känner han inte mig? Jag bakar aldrig småkakor. Men kom på en som ju bakade allt en gång, dottern, när hon var bakodyssén. Hennes projekt då hon bakade alla recepten ur Sju sorters kakor på ett år, där måste det finnas drömmar. Så kul att snabbtitta igen hennes blogg och komma ihåg alla goda kakor vi bjöds på. Hon är kreativ den där ungen!

Sen blev det ett par timmar då världen kändes normal! Var på stans fina konsthall med kompisen K. Hon har bott på Grönland i sin ungdom och nu var det fyra grönlänska konstnärer som ställde ut. Vi blev väl inte superimponerade men det var trevligt ändå. Vi och två andra gamlingar var där. Sen blev det lunchfika på torget i strålande sol. Bra början på denna helgen.

Hittade ett kreditkort på trottoaren för ett tag sedan, ett med chip. Enklast hade ju varit att klippa det och slänga men jag tänkte att den som tappat det skulle bli glad av att veta att ingen utnyttjat det. Ringde banken och skickade in det och fick brev idag  Kul!

  • 102 visningar

Gillar