3 månader kvar till julafton...


och jag har varit på tre öppningsevents idag.
Kronans Apotek öppnade ny butik mitt i centrala stan och där var vi för mannen behöver nya solglasögon för kommande resa. Kaffe, tårta, godiebag och 30 % rabatt på det jag handlade idag och en kupong för att få det på nästa köp också eftersom en vara inte fanns i deras lager idag. Jättetrevlig hjälpsam personal som läste på förpackningen till mig som glömt glasögonen hemma.

På kvällskvisten var jag på en frisör-massage-nagelfixarsalongs öppningsevent men blev inte imponerad. Ingen som visade nått intresse för de som droppade in om det inte var någon de kände. Undrar om jag blivit osynlig. Hade faktiskt förväntat mig något erbjudande på klippning eller hårprodukter men det fanns bara en skylt med ett erbjudande om nått med naglar. Staden är full av denna typ av salonger så de får nog vissa framfötterna bättre om de skall lyckas. Ett glas skumpa och två sushi lyckades jag hitta i ett hörn.
Därefter tog mannen och jag en tur till stora köpcentrat där en ny butik öppnade idag och där var de det trevliga hjälpsamma tjejer som jobbade. Hade en kupong på 200 kr rabatt och en julklapp fanns i mina tankar men den fanns inte utan det blev komplettering av våra bästa vinglas istället.

  • 121 visningar

Gillar