1 september och det var tropisk natt i Paradiset.

22 grader visade termometern när jag steg upp kl 08.00.

Veckan som gick var det sommarvärme varje dag. Jag älskar sommar och sol men faktiskt en dag sa jag att jag börjar bli trött på det. Vi skulle ju städa och röja inne när det blev svalare. Blev ändå lite röjt i de två små garderober vi har.

Måndag-tisdag var vi i Lund för att ha kalas för mannen. Ett stillsamt sådant. Alla b-b var på annat håll. En har ju flyttat iväg, en hade "sittning" med sina nya kompisar från LTH (Lunds tekninska högskola) en var på konfaåterträff och en var sin vana trogend på handbollsträning.

Alltså 7 vuxna och det gick bra det med. Fast de där andra saknas mig alltid.

Onsdagen blev det Skarhults slott och utställningen om Ester Blenda Nordström. Där var så knökafullt med folk och om man läst boken så var det faktiskt inte så mycket nytt som tillkom. Bra mannen inte läst. Har du inte heller läst den? Gör det, vilken kvinna. Boken heter Ett jävla solsken.
Den här lilla chillplantan fick lite skäll en dag.  Ja man skall ju prata med växterna. Liten och ynklig är du men du blommar som tusan så se nu till att sätta många frukter också, sa jag och lyfte upp den och tittade underifrån. Minst 100 små gröna chillisar fanns det!

Promenad för att plocka björnbär blev det en dag och bär fanns det men när jag såg dem blev inspirationen noll.

Den här ljuskronan hade mina föräldrar i sitt uterum, för 23 år sen ärvde jag den. I 11 år låg den i en låda och sen 12 år på en hylla i Paradisets. I fredags kom den upp!​

För två veckor sedan regnade loppisen i Smyge bort men i lördags sken solen och vi begav oss dit.

Gud så mycket inget vi ville ha det fanns.

Ja och nu är det söndag em och vi är hemma i stan igen för diverse åtagande de närmsta dagarna.

  • 261 visningar

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
En sådan ljuskrona har jag haft, ångrar mig nu.
Man ska spara, på vissa saker 😉
nouw.com/ingajohansson
passionärsliv
passionärsliv,
Egentligen har jag aldrig tyckt om den men nu tyckte mannen detsom såg så trevligt ut när grannnen tände sin så nu kom den upp.
nouw.com/passionärsliv
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Så fin ljuskrona ❤
nouw.com/enitalienareisverige