Header

​Tjena vad händer? Vad gör ni för ngt? Jag själv softar på lektionen och kollar på Huliganslagsmål på youtube. Det är jättekul att kolla på. Jag hejar på AIK dem är bäst 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej darlings!

Nu byter jag blogg , jag och min bästa tjej kompis Nadja har skapat en ny blogg här på Nattstad!

Denna bloggen kommer ha mer att erbjuda galnare partynätter, dubbelt så mycket mer drama storys och sist men inte mins 2 sjukt snygga tjejer driver bloggen!

Uppdateringer kommer självklart vara på topp på denna nya blogg!

Så bitches follow me till andra bloggen!

bloggen heter :www.nattstad.se/troubletwins

Xoxo , syns där!

obs: Imorgon börjar bloggandet på riktigt!

Likes

Comments

Har äntligen slutat skolan nu och sitter på jobbet och inför årsredovisningar in i rätt pärmar. Det kanske låter enkelt, men det är det inte alla olika papper måste in under olika flikar i pärmarna.

Kl 14.10 har jag dock ett läkar möte inne på Götgatan, ni kanske undrar varför jag har läkar möten hela tiden?
Men det är för att mitt läkar team pratar om medicinering ang min ADHD , hur jag ska hå till väga när jag blir stressad & upprörd. Det jag gör också hos detta läkar teamet är att jag talar med en psykolog lite då och då.
Företaget jag går hos är ett väldigt bra företag med kunniga läkare och psykologer. Har ju gått på många ställen men detta stället bryr sig verkligen om sin patient, vilket jag tycker är väldigt viktigt .
Men nu ska jag fortsätta här med alla papper , önska mig lycka till haha!
Hörs sedan
XOXO💋
Likes

Comments

                                   Hej alla partysugna läsare! 

Har ni inget att göra på Lördag?

Då har ni väll inte missat att nu på lördag kommer stockholms natt att explodera när Epic DJ Challenge drar igång på nattklubben Göta källare? (som ligger på Söder)!

Bland dem tävlande finns en vän till mig som heter Jani Avalon! Han är grym verkligen han har  bl.a producerat låtar för Chris Bichara, Elisabeth J , Lil Star samt spelat ihop med den legendariska bongo trummaren Papayo som är pitbulls bandmedlem .

Som sagt han har varit tyst en bra stund inom musiken men nu kommer han tillbaka med sin senaste sound "Gun"  som han har gjort en officiell remix på som kommer att släppas under kvällen på tävlingen.


Om tävlingen

Epic DJ Challenge är en dj tävling där ett flertal djs tävlar mot varandra för att visa vart skåpet ska stå, teknik och musik och hur man får igång publiken.

Så om ni vill uppleva en magisk kväll med grym musik och bra dryck så dyk upp på Götakällare!

Jani Avalon kommer även att bjuda på riktigt sköna sounds som du aldrig tidigare skådat. Du kan följa honom på hans nya facebook sida här: www.facebook.com/janiavalon

Kvällens sponsor är även JS STYLE !

Vi kanske ses där!

För vad är ett party utan partypinglan ?

Xoxo

Likes

Comments

Halloj!
Har bara en lektion kvar nu , har tyvärr matte just nu och håller helt ärligt på att få damp på läraren för hon gör mig psykiskt stressad och nervös.
Blir galen på henne!
ADHD är inte alltid en fördel kan jag ju säga just nu så är jag sååå nära på att få ett utbrott för igentligen ingenting en person utan denna problematik skulle tänka "skit samma "
Men för mig är det verkligen som om hela världen rasar och det kryper i kroppen av irritation och aggressivitet. Föreställ dig ungefär 1000 myror i benen som springer om kring och gör dig irriterad., du vill bara explodera så att dessa irriterande myror släpps ut. Det är min känsla välkommen till hur min värld fungerar.
ADHD -Världen.
Likes

Comments

Godmorgon denna vecka är det ju en tidig vecka alltså så börjar jag kl 8 slutar kl 12✋
Så skönt, är på väg till skolan nu.
Igår tog jag världens skönaste bad och unna mig lite egentid. Alla behöver egentid ibland.
Igår såg jag en abort film på youtube jag börja helt seriöst gråta, man får göra abort fram till
V.22 . Helt sjukt! En bebis har lixom fingrar,ögon,hjärta och den kan suga på tummen då. Det är lixom en varelse ett liv!
Hur fan kan det vara lagligt? Jag har alltid varit för abort men denna vidon förändrade min åsikt helt. Ett foster rörde till och med på fingrarna när den kom ut. Så himla synd att människor inte kan ta ansvar över sex. Jag tycker är man mogen nog att ha sex ska man vara mogen att skydda sig också och se till att det inte blir till ett barn.
Innan tyckte jag att man skulle få göra abort om man inte är mogen för att ha ett barn eftersom jag tycker det är viktigt att man ska kunna ge sitt barn ett perfekt liv. Men om det är 22 veckor ??? Då kan man inte göra abort, det är inte okej ! Om man nu inte kan ta hand om det så kan man adoptera bort det till en familj som har gjort allt för att få barn, men inte kunnat. För då ger du ändå barnet ett bra liv och du dödar det inte då!
Så alla unga tjejer som funderar på abort tänk på de andra alternativen då!


Slut pratat om det för jag blir bara upprörd.
Men hörs sedan
XOXO 💋
Likes

Comments

Här är bilder från fotograferingen från somras som jag är sjukt nöjd över ! Så här får ni lite bilder som jag delar med mig med💋

Likes

Comments

Godmorgon!
Jag är svin trött verkligen och stressar mig iväg nu till jobbet. Har ju inte jobbat på ett par dagar eftersom jag har vart hängning..idag kommer även bilder upp på bloggen från sommarens plåtning ! Då grymma bilder verkligen.
Det är en dag som denna du tänker på sommaren 😏
Dock vet jag att jag inte hade världens tightaste kropp i somras eftersom jag levde rätt onyttigt men nu till hösten så blir det förändringar och jag ska gå ner i vikt! Förra hösten lyckades jag gå ner jätte mycket i vikt och denna hösten gör vi en repris på det! Haha.
Puss😘
Likes

Comments

Helgens party i lördags var jätte roligt verkligen, Nadja blev lite för berusad så en kille från festen fick bära henne till bussen haha😂
Först var vi på ett förkrök i tekniska och han som hade för Kröket var så jävla konstig haha. Sedan var vi på fest vid Globen och vi var typ de ända tjejerna plus 3 till men dem gick väldigt snabbt tror dem kände sig obekväma med oss haha. Ovanligt va? Inte för att vi hade gjort något mot dem men tjejer brukar känna sig obekväma med mig och Nadja , kanske för vi brukar också vara snyggast på fester haha!
Var även en kille på festen som försökte ragga lite extra på mig men jag avisade honom för he was not My type 😉
Jag kan ju inte ta vad som helst!
Men helgen var verkligen grym och lördags kvällen var så sjukt rolig förutom att någon störde sig på mig på festen och la in min Prada väska i ugnen ! Sjuk dålig stil, vad fan hade min väska gjort dem lixom?
Men nästa helg kommer väll fler party historier !
Xoxo💋


Likes

Comments

Godmorgon!
Helgen har vart helt underbar kommer ett inlägg om det snart!
Igår var jag hemma och var sjuk mådde inte alls bra verkligen. Men nu är jag på benen och är på väg till skolan.
Men här är dagens bild puss😘
Likes

Comments