Min första video är ute nu! Vi hoppas på de bästa och jag/vi kan gå framåt! Kärlek till er som stöttar! Gilla och dela gärna vidare samt premunera om du inte gör de. Skulle betyda guld! Så ses vi på nästa video!❤️

Länk till videon finns på min instagram: Parreomar !!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu så har jag äntligen startat min kanal som jag så länge har längtat efter men inte vågat ta de steget. Och sedan har jag bestämd att börja blogga nu sedan vara mer aktiv än förr.  Kan inte typ berätta så mycket här än vad som kommer komma på första klippet. Vad min första video kommer handla om osv? Men det skulle betyda guld om ni gick in och supporta mig redan nu! Men annars jag är skit glad över de och stolt över mig själv att jag vågat göra de nu. Ni kan söka på ``Parreboy`` eller kopiera denna länken och söka https://www.youtube.com/channel/UCZgW_mc1uSa2TApfWpaAufw . Hoppas ni är lika taggad på att min första video ska komma ut och stöttar. Så hörs vi till nästa inlägg och massa kärlek till er alla där ute. <3

Likes

Comments

De är en seg lördag idag! Därför ville jag bjuda på några bilder!! Vad jag gjort idag är bara att jag har tagit de lugnt med en vän.

Likes

Comments

Det va min 19 års födelsedag igår och min familj gjorde en liten överraskning för mig! De va jätte mysigt att fira den tillsammans med dem. Innan de så var jag och styrke träna med en vän! riktig bra och hårt pass va de faktiskt!

Likes

Comments

Förra lördagen så tog jag och min vän stena line båten till Danmark! Vi skulle fira min födelsedag ändå om jag fyller år på imorgon nu på onsdag. Riktig Nice stund va det faktiskt! När vi återvände med båten så gick vi och åt mat först. Sen efter de åkte vi och festade på en natt klubb. 

Likes

Comments

tjenare!!!!
Jag vet att det har varit ett bra tag sen jag gjorde inlägg. Men det är en massa som hänt så jag har varit ganska upptagen.

Förra helgen på en nattklubb! DVBBS uppträde riktig underbar stund och känsla!

Likes

Comments

Idag så tänker inte människorna så mycket eftersom vad än deras lust/öga säger och ser så går dem efter de. Sen när konsekvenserna börjar komma igång så är man helt vilse och gör massa snabba beslut sedan mår man dålig och är deppig, har ångest och letar efter nytt för att njuta. Detta kan vara från kärlek, mat, vänskap osv! Sedan att samhället idag också blivit till ett ställe där man inte är säker eller trygg eftersom alla hemska händelser man hör hit och ditt i världen. Massa krig, våldtäkt, mord, rån, misshandel , mobbning liksom dessa saker kan orsaka döden och ekonomin. Man går med rädsla på ställen man bor tankar flyger runt i huvud. Man umgås med fel människor som sätter dig på fel spår. Träffar människor som man bara skrivit med på nätet och inte har en del information. Sedan själva människan i allmänt hackar sig på andras liv, intresse , identitet, läggning och bakgrund. Det är vad människan blir glad av idag och slösar sin tid på. De bevisar att man inte tänker efter vad man tjänar på det än att såra en annan eller få en annan och ta livet. Man tänker inte hur allvarligt detta kan vara!!! Jag vill bara säga varför kan inte bara alla gå på sin väg i livet och inte svänga in i andra livs vägar och förstöra deras mål/dröm dem har. Vi alla lever på samma jord och är alla människor istället hjälpa varan få nytta av varandra. Så man kan utveckla jorden och göra de till ett mer trygg ställe och inte smutsigare. Alltså det är själva människan som förstör miljön och tror det är bra eller får livet bättre. Inte att vissa människor blir till djur alltså går ut ifrån mänskliga ramen. Säger inte mer på denna inlägg hoppas den som läser förstår mina ord!! Livet är kort men jorden är enormt ta vara på och ge bort som mycket positivt än negativt. Så sedan den generationen eller folket som blir kvar efter dig får en bra status ifrån från en annan som blivit glad eller du hjälp en gång i livet!!

Dont hate make love to each other! Kärlek och Respekt

Likes

Comments

​Snart är det sommar hur taggad är man inte. Det snart man får resa utomlands och bara ta det lugnt och ha kul. Denna bild som jag har lag upp är en riktig snygg och skön outfit för sommar! Idag har inte så mycket hänt varit bara hemma och lyssnat på lite musik och tagit det lugnt. Men igår gick jag, pappa och lille bror på en lång promenad sedan tillbaka hem. Blev lite som en liten äventyr och tillsammans med skratt. Riktig skön och varm väder.  Ni får gärna kommentera vad jag ska blogga om osv? 

Kärlek och Respekt!<3

Likes

Comments

Under de senaste dagarna så har de varit lite trubbel i mitt liv. Och det börjar närma sig sommar. Har också renoverat mitt rum ny garderob, ny säng och ny hylla! Har faktiskt inte så mycket att säga men kommer verkligen vara aktiv kanske inte så mycket nu denna månaden för nationella börjar osv!

Kärlek och Respekt

Likes

Comments

​Dem senaste dagarna har de inte varigt  några vanliga dagar för mig. För att jag träffa på och lärde känna världens  bästa tjej. Det finns inga ord hur underbar hon är helt otrolig. Men Idag så handla jag lite saker tillsammans med henne. Köpte nya headset som är röd och svarta riktig snygga dem kostade 600 kr inte så dyra. Men dem har riktig bra ljud och sitter perfekt på huvud och öronen. Skulle kunna rekommendera dessa headset om man nu vill ha ett par riktig bra headset som inte kostar så mycket då är AKG de bästa. Sen så köpte jag också brun utan sol. Har aldrig testat de förut. Då slipper man klart att gå sola i solarium och få giftiga strålar som kan leda till cancer eller hud problem. Till de har jag köpt en kräm för kroppen som rengör den ifrån döda hudceller så det blir len och mjuk samt så tar den emot färgen bättre när man senare lägger på den. Köpte en enkel handske för att lägga brun utan sol krämen utan att kunna få färg på handen och bli helt brunt. Inte så fräscht!! För några dagar tillbaka så åkte jag till stan med min lille bror. Vi titta runt lite si och så. Sen så åt vi på en restaurang som har buffe och kallas för Lydias!! Riktig go mat! Senare så var de några i stan som kallad för mode. Man kunde då skriva in sig och söka som modell. Man får då svar efter 1 vecka  så jag håller tummen och komma in. Det är min dröm jobb!  Ungefär så har mina dagar sett ut på de senaste. Faktiskt så har jag varit glad dessa dagarna!

Kärlek och Respekt! <3 :)

Likes

Comments