Som ni kanske förstår på grund av rubriken så kommer jag ta en blogg paus nu och ett tag framöver. Det finns flera anledningar till varför jag tar en paus men här kommer två anledningar. För det första så har jag väldigt mycket i skolan just nu som jag måste fokusera på, skolan kommer i första hand. Sedan så har jag ingen inspiration till att göra några inlägg nu heller. Jag gör inga uppdatering inlägg längre och det ända jag lägger ut är klipp. Så därför så tar jag nu en paus. När/om jag kommer tillbaka så är det inte säkert att jag kommer fortsätta att skriva om det jag gör nu, utan då kanske jag lägger mer fokus på annat också. Så ha det bra så ses vi kanske om ett tag igen :D 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Once Upon a Time 4x14:

OMG Maleficent var gravid!? Herregud vill veta vart det här leder, dock lite svagt motiv om ni frågar mig, lite små tråkigt. Undrar exakt vad Snow och Charming gjorde där i Enchanted Forest. Har ju antagligen någonting att göra med Emma. Gillar den här onda kvartetten kan bli riktigt intressant. Emma och Hook var super gulliga och det va lite små awkward/roligt när Charming och Snow stod där och lyssnade, haha. Pinocchio var med, yay den lilla killen är så gullig. Henry verkade ju även hitta en ledtråd och hoppas att Regina får sitt lyckliga slut. Är väldigt skeptisk mot att hon ska spela ond, alla kommer ju hata henne igen :/ Belle + Will= <3 Tror faktiskt att de kan vara ett ganska gulligt par men känner att hon kom över Rumple ganska snabbt...Var det förresten bara jag som tyckte synd om honom när han såg kyssen, höll på att börja gråta...visst han är ond men han är ändå min favorit :)

Scorpion 1x18:

Detta var ett spännande avsnitt, hände ju ganska mycket saker i det också. Paige ägde i detta avsnittet, då hon var den ändå som visste hur man skulle lugna ner dem och typ få kontakt med dem, go henne :) Det här med ormgiftet, omg det här teamet kan vara så korkat ibland...vem gör ngt sådant korkat som Walter gjorde?? Jaja de överlevde i alla fall :) Toby och Sylvester gillade jag också när de var kvar där själva och skötte allt. Toby ägde sedan när han skällde ut läkaren, som då ledde upp till bästa stunden i hela avsnittet. Toby och Happy kysstes äntligen, yay <33 Paige och Walters scener var också väldigt bra. Tyckte det var väldigt gulligt det som han gjorde där mot henne i slutet :)

The Fosters 2x18:

Connor och Jude var ju lite gulliga idag och tyckte scenen där de skulle plugga var lite rolig, haha. Men det de gjorde med tjejerna sedan var ju bara super korkat...vilka trettonåringar gör ens det?? Vilka trettonåringar dricker?? Hoppas dessutom inte att de dödat Connor nu för då dör jag, Jonnor är en av de bästa sakerna med serien. Gillade det här med dansen. Emma var jätte duktig och det var bara roligt att kolla på Callie, haha. Fint att se lite syskon relation mellan henne och Mariana :) Hoppas Brandon väljer den klassiska musiken istället för touren, han är så duktig på det. Förstår varför Lou blev sur, men hon hade ju inte behövt gå iväg...Blir även intressant och se vad Mariana ska göra nu efter det som Brandon berätta för henne. Är väll inte helt för att Stef och Lena ska adoptera barnet, det räcker liksom med komplicerade saker nu. Tycker även synd om Callie, kan hon inte bara få bo hos Lena och Stef?? Oh just det jag Timothy is back :p

​Eye Candy 1x9:

​Wow, bara wow!! Det hände så sjukt mycket i detta avsnittet och först trodde jag det var Tommy, sedan chefen, sedan typ Connor, men så var de ju Jake. Jag trodde att han var lite skum, men tog bort honom ifrån min lista efter partyt. Började precis gilla honom och så ska han vara mördaren (antagligen han kan ha haft annat motiv) :( Tycker väldigt syn om Tessa, R.I.P. Trodde inte alls att hon var döende och så ville hon att han skulle ta död på henne, stackare. Detta är därför jag tvekar lite på om Jake är mördaren, då han var med Lindy under denna tiden. Vi fick ju även reda på en hel del om Sara och just nu verkar det ju som att hon är död. Tyckte att det var lite hemskt att höra historien från hon Mary, stackars tjejer. Connor och Tommy samarbetade och det gillade jag, Visste att chefen var ägaren av den hemsidan och är glad att den är borta nu. Oh just det ja polis chefen var ju värsta badass, även om hon hamna på sjukhus, så go her :) Kan inte vänta tills nästa avsnitt. 

Likes

Comments

Andra trailern för Netflix original serie (i samarbete med Marvel) Daredevil har kommit ut och jag är så taggad på den här serien. Eftersom att det är Netflix så vet jag inte om jag kommer kunna kolla på den, då den kanske inte kommer komma upp på andra sidor är Netflix...Men men det är bara att vänta tills den 10 april och se :D


Likes

Comments

Detta har inget att göra med det som jag brukar skriva om men jag var bara tvungen att dela den här videon. Den får en att tänka väldigt mycket och det finns hopp för mänskligheten. Tycker detta är en väldigt bra video och jag började faktiskt gråta, så rörande <3​

Likes

Comments

Grey's Anatomy 11x14:

Herman lever, jipppie!! Kände på mig att hon skulle överleva då hela den här handlingen och allt hade varit ganska meningslöst annars. Amelia och Stephanie var badass i detta avsnittet och de lyckade få bort allt, go go. Dock var ju Amelia lite korkad där när hon tog av sig handskarna men men det gick ju bra. Älskade Webbers peptalk till henne med, hon klarar det här själv. Saknar dock Derek så vill att han ska komma tillbaka snart. Bailey och Arizonas operation gick också bra, även om det såg lite dåligt ut en stund. Barnet och mamman mår bra :) Gillade även Arizona och Callie scener, saknar de två tillsammans. De var perfekta för varandra så är fortfarande lite sur att de är över. April och Jackson var ju också med lite idag :)

Hawaii Five- 0 5x18:

Oj, oj, oj vilket avsnitt visst inte riktigt vart jag skulle ta vägen, så spännande. Blev skit förvånad när Danno blev arresterad och sedan Cho med, liksom whut!? Var så hemskt den delen när Danno var i Colombia, så hemskt att kolla på höll på att börja gråta. Tyckte så synd om honom, om Grace, om Cho och alla de andra i detta avsnittet. Självklart så klarade sig båda då han som arresterade Danno var skum (blev så glad när jag såg att det var Raphael Sbarge som spela honom) och Gabriel mördade detektiven som arresterade honom...Helikoptern som Steve och de åkte i var väldigt cool och tyckte att Grover var helt underbar med sina kommentarer. Först den med var alla tog vägen och sedan den om helikoptern, haha :p När Danno & Grace och Cho & Konos återförening var gulliga <3 Jag tyckte det var väldigt orättvist med att Steve inte blev arresterad och men sedan när Joe sa att det var pågrund av mamma så klarnade det. Sjukt bra avsnitt i alla fall.

Glee 6x10:

​Det här med Sue var väll kanske lite töntigt men ändå roligt på något sätt, haha. Gillade dock hennes och mammans duett :) Ska bli intressant och se hur hon tränar Vokal, men de verkar ju gilla henne. Jag kom förresten på idag att Clint i Vocal är Max George ifrån The Wanted, liksom what!? Hur såg jag inte det innan?? Sue och Wills framträdande av Final Countdown var så roligt, haha. Man trodde de klätt ut sig så står det där med luft gitarrer, haha. Alla bara stod där och tänkte liksom "WTF!?" hahah. Och nu till det som jag älskar, New Directions och Warblers har gått ihop, yay. älskar båda av dem så är överlycklig just nu och deras nya dräkter är super snygga, love it. Tyckte att deras original låt som de sjön där på slutet var ävldigt bra och det är Darren Criss som har skrivit den :)  Oh just det ja Rather Be covern var också väldigt bra och Jane är så duktig. 

Likes

Comments

"Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?"

- Alex, A Clockwork Orange


Likes

Comments