Hey. Ja, det er lenge siden sist. Det har skjedd mye forskjellig, men først av alt har jeg vært usikker på denne bloggingen. Jeg suger. Hvordan skrive bra? Oppsett? Få lesere/følgere? Bli med i «bloggerne»? HVA SKAL TIL? Mangel på motivasjon har preget bloggen, men jeg skal prøve å bli bedre.. (Da blir kona glad).

I helgen har Emilijan Andreas vært hos svigers, etter at de kom hjem fra ferie. Gleden er stor når han får være sammen med «mommo» og «moffa». Dette ga oss muligheten til å få gjort litt forskjellig hjemme på Bjoa.

Isabella og Runa Marthea har kost seg masse i dag, og jeg har droknet i kos og lek. Jeg og kona fikk også muligheten til litt husarbeid gjennom dagen, før vi plutselig fikk besøk av noen som ville se på huset (er til salgs). Vi får krysse fingrer for bud!

På mandag, 8.8.16, har jeg og denne fine damen, 1 års bryllupsdag! Papirbryllup? Det er gøy! Gjennom tykt og tynt, har vi opplevd mer på 3 år enn hva de fleste gjør på 10. Vi fikser alt. Elsker deg!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Ved siden av det travle liv, bruker jeg mye tid på musikken. Glennen startet jeg opp i januar 2015, og har siden den tid brukt alle muligheter til å komponere og markedsføre musikken min. Musikken er pop, men man kan gjerne se på det som akustisk balladerock. Tekstene omhandler virkelige situasjoner fra mitt liv.

1. juni ga jeg ut mitt debutalbum Through my eyes. Det er å finnes på Spotify & Itunes m.m.

https://open.spotify.com/album/3hmd3amW7IDGOJe8TwVJyW

Sjekk ut fb-pagen min.

www.facebook.com/glennenmusic

Nå for tiden prøver jeg å være effektiv i komponeringen. Får jeg en idé så prøver jeg å fullføre produktet kort tid etter. Jeg setter pris på å ha teksten klar før melodien lages.

Det har kommet 2 nye idéer nylig, i tillegg til en gammel låt som jeg har valgt å fortsette på. Nedenfor kan dere høre en smakebit fra den nyeste sangen.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2068271040064774&id=1772506362974578

Her er sangen "The Bridge over to you" fra albumet.

Likes

Comments

Det har vært en liten stund siden sist jeg skrev et innlegg. Det har vært mye jobb, og lite tid for blogging. "Kort" oppsummert siden tirsdag:
- Tirsdag hadde jeg fri, og Emilijan Andreas var i barnehagen. Jeg benyttet anledningen til å spille inn en musikkvideo for en av sangene mine.
- Onsdag var det nokk en kveldsvakt, og denne gangen var EA på overnatting hos Tore. Han la seg 19.30, våknet 07.00, også mens han hvilte på formiddagen (vanligvis 12.00-13.30), sovnet Tore og EA sov til 16.00. Heldigviss gikk det bra å legge han.
- Torsdag var det dagvakt, og når jeg kom hjem jobbet jeg videre med musikken, og ventet på at Tore skulle komme med EA. Litt senere på kvelden dukket plutselig Helene og Runa Marthea opp, 2 DAGER FØR planlagt. Det var veldig godt å se de igjen!!
- Fredag var det enda en dagvakt. Etter jobb, hentet jeg Helene og ungene og reiste på storhandel. Senere fikk vi en telefon om vi kunne ha Isabella fra fredag av, i steden for lørdag. De sovnet ikke før sent, og EA våknet 05.10 idag.

I dag stod Emilijan Andreas opp 05.10. Fra han våknet, og frem til Isabella våknet, var det hylskriking i ett sett. Når de fikk mat var alt bra. Det er alltid kjekt å ha Isabella på samvær, siden hun og EA leker så fint sammen. Da er det også lettere å slappe av med kona og Runa Marthea. Akkurat nå, er vi ute og nyter naturen før de skal legge seg til kvil om en liten stund.

Likes

Comments

I går fikk vi årets utgave av barnehagebildene. Jeg synes de var helt nydelige, og jeg kunne ikke vært mer stolt over sønnen vår. Han er så utrolig snill, rampete og god.

I dag starter sommerturnusen min. Det er min tredje sommer i denne jobben, og jeg elsker det. Rullestolbrukere, men også andre hjelpetrengende personer, er en stor inspirasjon for meg. Å gi noe, om så bare et smil til de som trenger et lyspunkt i dagen, gir en deilig følelse og god mening med livet.

Turnusen starter med kveldsvakt i dag, samt onsdagskveld. Det blir spennende å se hvordan det blir å sende Emilijan Andreas til Onkil Tore, siden han har blitt en ramp om mårningen. Sist han var hos Tore, sov han rekordlenge - alltid motsatt enn hos oss (samme gjelder hos svigers).

Jeg ser frem til denne sommeren, og er spent på alle utfordringer og muligheter den har å by på. Jeg venter fortsatt på svar om jeg får jobb til høsten, så dette blir spennende.

Likes

Comments

Middagen i går var forresten Moussaka! #legendarisk - Beste jeg har laget til nå.

Dagen i dag:
Ungene sov til 6.45, og kom inn til meg i sengen like etter. Det er så deilig å ha slike mårninger når de ligger ved siden av meg i sengen .. Helt til de finner ut at det ikke er morro.

Været har vært kjipt i dag, i tillegg til at det er søndag og stengt over alt. Vi har tilbringet mye tid foran TV'en - Sett gråtass, sunget barnesanger, og ikke minst; Fotball-EM. Vi har også lekt mye, tegnet, og til og med vært ute i regnet.

Det som var dagens svenskevits var at jeg badet dem rett etter kvil. Etter hvert tok jeg de ut, hvor de ble gjennomvåte og kalde, så hvorfor ikke vente med badingen til da? Heh..

Til middag ble det hjemmelaget pizza, som forøvrig er første gang jeg hadde laget alene (fra bunn av). Det var spennende og vanskelig, for en som suger på gjærbakster.. Men resultatet var episk.

Helgen er over, og i morgen skal jeg levere Emilijan Andreas hos grandonkelen sin siden jeg skal på jobb, og Isabella skal videre til sin mor. Helgen har vært fantastisk, og ser allerede frem til neste gang Isabella kommer til oss.

Likes

Comments

I formiddag bestemte vi oss for at kona skulle bli med foreldrene sine på bobiltur for å komme seg litt vekk i fra faste rutiner, skrikende unger og husarbeid - en vellfortjent pause. I ca 1 uke fremover blir jeg alene med Emilijan Andreas, og delvis Isabella (Reiser mandag og kommer tilbake neste lørdag). Det blir en spennende uke i vente.

Etter at Helene reiste sammen med lille Runa Marthea, har jeg storkost meg med de to eldste. Vi har blant annet vært i barnehagen og lekt, vært ute her hjemme, og invitert naboene på besøk. Det ble delvis kaotisk, siden de også hadde en nokså nyfødt med seg. Etter 1 time med besøk reiste de hjem, og vi lagde oss Moussaka til kvelds, og det var populært. Jeg var aldri noe fan av Moussaka som ung, men de siste årene har det blitt så ubeskrivelig deilig.

De søte små ga beskjed rundt 19.40 at de ville legge seg, og stille ble det etter en liten stund.

En perfekt dag som alenepappa.

Likes

Comments

2016 - Året GUNS N ROSES gjenforenes.

Tidlig i 2016 annonserte bandet at de skulle gjenforenes på årets Coachella-festival. Ettersom dagene gikk, ble flere og flere datoer lagt til deres turné. Nå er det en Amerika-turné for tur, så håper jeg av hele mitt hjerte at de kommer til Europa/Norge.

Jeg har vært blodfan av GUNS N ROSES siden 2003, da jeg hørte Paradise City for første gang. Jeg ble så bergtatt av musikken - Soundet, energien og budskapet. På scenen formidlet de som om det stod mellom liv eller død. De gav virkelig 100%. De startet i 1985, og holdt frem til 1996, da startet bandet å gå i oppløsning. 20 år etter , er det endelig tid for den ettertraktede gjenforeningen.

Da jeg fikk nyheten (Høst 2015) om at Axl Rose og Slash var blitt venner igjen, begynte hjertet å dunke. I et intervju med Axl, rundt 2007, uttalte han Slash som en kreft og at noen av dem ville dø før det ble gjenforening, og beskrev situasjonen som *NOT IN THIS LIFETIME*, som da ble navnet på denne gjenforenings-turnéen. Min store drøm siden barndommen er realisert.

Av de originale 5, er det bare Axl Rose, Slash og Duff McKagan som er med, mens de andre fra bandet har vært med i fra Frank Ferrer - 2006, Melissa Reese - 2016, Richard Fortus - 2000, og Dizzy Reed - 1990 (f.v på bildet).

Kanskje dukker de 2 siste fra original-besetning opp for en sang eller to?

Liker du Guns N Roses?

Likes

Comments

Dagen i dag har bydd på mye forskjellig. Vi startet dagen altfor tidlig, og hadde ikke tid til frokosten engang. Emilijan Andreas ble levert tidlig i barnehagen, så kjørte vi videre for å levere bilen på reperasjon. Vi fikk låne en bil, heldigvis, siden det regnet trollkjærringer i Haugesund. Mens vi ventet i 5 timer på bilen, stakk vi innom svigerforeldrene mine sitt hus, spiste ostesmørbrød og sov. Videre reiste vi på Amanda-senteret, på Waynes Coffee - tok oss en kaffe/mocca. Etter bilhenting, gikk turen til Isabellas barnehage for å hente henne for helgen. På turen hjem var vi en rask tur innom legen med Runa Marthea, før vi hentet Emilijan Andreas i barnehagen hans.

I kveld blir det kvalitetstid med konen. Vi skal lage nachos, se VG-lista & Castle. Hvordan tilbereder du Nachos?

Ha en fin fredagskveld!

Likes

Comments

I går var det torsdag, og en veldig fin dag. Jeg startet dagen i 5-tiden, da Emilijan Andreas bruker å stå opp. Vi brukte tiden foran TV'en før han skulle leveres i barnehagen. Etter dette var det tid for jobb. Jeg jobber på Stølsberg Butiltak i Aksdal (Tysvær Kommume), med rullestolbrukere. Jeg er bare vikar, men elsker jobben, og nyter (nesten) hvert sekund med den.

Tiden etter jobb hadde vi ingen særlige planer. Jeg skulle på fotballtrening klokken 20.00, men utenom det var det ingen planer. Når jeg kom hjem fra jobb, bestemte vi oss for å gå på St.Hans-feiringen på Bjoa. Denne begynte klokken 17.00. Det var en veldig hyggelig aften sammen med familien.

Etter St.Hans var det hjem og legge Emilijan Andreas før trening. Han er nokså vanskelig å legge for tiden, så ca 20.20 var han sovnet. Treningen var morsom, og deilig, og det er veldig kjekt å spille fotball igjen. Idag er jeg veldig stiv og støl i kroppen, men det er deilig å bevege seg skikkelig igjen.

Likes

Comments

I dag er det torsdag. Jeg er på jobb, og teller minutter til jeg skal hjem til familien. Planen i dag er å nyte hvert sekund sammen med de, før Emilijan Andreas skal legge seg. I dag er det St.Hans, men ikke for meg! Det er nemlig årets første fotballtrening.Fotball har alltid vært min aktivitet, og elsker å både spille og se fotball. Hver sommer trener vi, og spiller 2 kamper mot nabobygden, Vikebygd. Kondisjon er ikke min bestevenn, så dette kan bli morro.

Fotball EM er også på TV om dagene, og jeg nyter tilværelsen som #pappatil3, ektemann og fotballelsker. Jeg tippet Frankrike som vinner, Paul Pogba som beste spiller, og Harry Kane som toppscorer, men det viser seg at andre spillere peker seg bedre ut.I morgen kommer Isabella til oss, for helgen, og det gleder jeg meg til. Håper på fint vær slik at vi kan bruke dagen ute.


Likes

Comments