​Hej,

Ja, Mathias heter jag fyllde 30 år detta året i Januari. Har länge funderat på hur jag skall kunna dela med mig av mina erfarenheter ifrån olika händelser i livet. Då tänker jag på både goda som onda förstås. De ämnen jag hade tänkt beröra mest på bloggen är familjelivet och yrkeslivet. 

Innan jag blev pappa till mina tre barn så hade jag alltid ett mål inom mig att jag skulle axla rollen som Pappa en dag och att skaffa barn har alltid varit en naturlig del för mig och något som jag alltid strävade efter att uppnå. Det började egentligen redan som grabb när man lekte "Mamma, pappa och barn" med granntjejen och redan som 8-9 åring lekte man att man hade en grabb vid namnet Johan och man lärde sin påhittade son allt om livet. 

Något jag också alltid strävade efter och som jag hade jätte bråttom med var att bli vuxen i tidig ålder. Jag kommer ihåg att man hade tankar som "Körkort, krogen, flytta hemifrån och systembolaget" som de främsta anledningarna till att bli vuxen. Min resa till vuxenlivet blev dock inte riktigt som det var tänkt och som jag själv hade trott. 

Att jag idag har tre barn, en underbar sambo, körkort och ett fast jobb var inte självklart för 6-8 år sedan. Livet gick ifrån att vara "ingenting" till att bli något värdefullt på endast ett par år. Det gick snabbt det kan jag medge men när jag tänker tillbaka på det så kunde man ändå hantera den snabba framfarten på ett hyfsat sätt. 

Men mer om det och vad som hände kommer i mina blogg inlägg. Idag är det den 8 juli 2016 och just nu räknar jag ner till Semestern som är planerad att vara veckorna 30, 31 och 32. Under dessa veckor skall vi hinna med Öland semester med husvagn, kusinträff, spa och ett nöjesfält som jag för stunden glömt namnet på men det ligger i Skåne åtminstone. 


Tack för att du läste och jag hoppas kunna skriva fler inlägg framöver. 

/Mathias   

Likes

Comments