Testpilot åt Verktygshandlarn.se

Produktrecensioner

Testpilot åt 

Har fått äran att vara testpilot för ett par radiokåpor åt verktygshandlarn.se

Jag har testat 

               Bilsom AM-FM radio HiVis SNR 31

Dem har fått godanvändning och har jämför dem med en hård motståndare ifrån Peltor.

Faktiskt så är jag förvånansvärt imponerad utav dessa, just utav radiomottagningen var väldigt bra, sen tycker jag att det är bättre med bytbara batterier / möjlighet att ha uppladdningsbara i dem. Då mina peltorkåpor hade inbyggt batteri som blir sämre och sämre efter tiden! Sedan sitter knapparna väldigt bra på dessa.

Det enda jag kan känna att jag saknar är en medhörningsfunktion, men det är ju för att jag är industriarbetare och pratar med kollegor genom jobbet. Annars så hade dem varit perfekta faktiskt, dem syns bra ( bra för mig som lätt tappar bort saker ).

AUX-funktionen med att koppla in musik från mobilen eller blåtandsheadset till mobilen fungerar perfekt, inget krångel eller dyl. Och bra ljud i dem när man spelar via AUX också!!

Så skall du köpa en julklapp till din partner som håller på att pyssla mycket hemma / jobbet så skulle jag rekommendera dessa då dem nu har 40% rabatt också!

Så istället för 1249:- så kostar dem nu endast 749:- så en bra deal inför jul ;)

Tycker att passformen är bra och att den är ganska väl justerbar är ju också bra ifall andra i familjen behöver låna dem med! Dem håller ljud ute väldigt bra med tycker jag.

Personligen kommer jag använda dessa ganska flitigt hemma då jag jobbar hemma.

När jag sågar eller gör något annat så är det bra att ha dem tillhands, använde dem när jag bilade upp ventilationer hemma i krypgrunden och de höll ute det jobbiga bullret etc. Så jag kan faktiskt inte säga mer om dem än att dem fyller sin funktion väl, ett plus för synbarheten och komforten!


Sen måste jag säga att priset är fruktansvärt bra också för man får verkligen ett par bra kåpor må jag säga!

Så tack till Verktygshandlarn.se för att jag fick äran att vara testpilot åt dem för dessa kåpor!

Du finner dem HÄR eller genom att klicka på bilden!

Må bäst

Pappabrun

Gillar

Kommentarer