Intervju med webbtidning & framsteg utav dottern 🙃

IgÄr satt jag i en timmes intervju med en webbtidning som skriver om neuropsykiatri.

Artikeln fokuserar pÄ just adhd parallellt med förÀldrarollen. Var ett riktigt trevligt och bra samtal sÄ vÀntar pÄ artikeln med goda förhoppningar !

Det Àr sjukt kul & intressant och Àven nÄgot som Àr högaktuellt i vÄrat samhÀlle idag! Har endel goda samarbeten pÄ gÄng som Àr i Àmnet neuropsykiatri och just psykisk ohÀlsa!

Sedan igÄr sÄ fick min prinsessa sin vÀxa sÀng ihopskruvad, sÄ stolt jag Àr över min stora "lilla" tjej.
Hon somnade sjĂ€lv och enkelt i sin nya sĂ€ng och hon var jĂ€tte stolt och glad för sin sĂ€ng. Även imorse nĂ€r vi klev upp var de " Pappa titta sĂ€ngen" .

SÄ kul nÀr man fÄr se dem utvecklas och det hÀnder mycket nu . Helst inom talet , hon snappar upp allt och de blir bÀttre och bÀttre meningar.

Nu till lite skryt som Àr gott för en sjÀlv som förÀlder Àr att hon fÄr beröm för sin motorik etc för hon brukar vara med 3-4 Äringarna nÀr det gÀller motorika övningar eller lekar pÄ förskolan. Hon Àlskar ju att pussla , pyssla och rita .

Tiden gÄr sÄ fort sÄ man fÄr verkligen försöka ta till vara pÄ tiden som Àr hÀr och nu med fast man har fokuset framÄt emot en trygg och bra framtid. Det Àr nÄgot ja kan ha svÄrt med ibland , inte de att ja inte njuter av nuet utan har jag ett mÄl sÄ skall jag nÄ dit. PÄ Hotnights ondt Àr det, för jag bara mÄste dit finns inget annat alternativ och en dag skall jag stÄ dÀr och bevisa för dem att jag lyckades. Bevisa för alla som sade att man inte skulle lyckas , bli nÄgot etc. Samt bevisa för en sjÀlv Àr att om man höjer sin ribba högt över molnen sÄ skall man ÀndÄ vara nöjd över att man nÄdde till molnen!

Nu ska jag ta och glida hemÄt efter denna arbetsdag , hem till min underbara familj , för att sedan hÀmta den sista i flocken pÄ förskolan för en dag full med mys och nya kunskaper .

#timetolivelife #pappabrun

MÄ bÀst

Pappabrun

Gillar

Kommentarer