Just nu håller jag på med en slutuppgift där jag bland annat ska skriva om dekor på mitt "imaginary wedding" som jag bygger upp mer och mer för varje slutuppgift jag gör. Jag satt och brainstormade lite och hittade inspirationsbilder som jag sedan skapade ett liknande kuvert utifrån och fotade. Resultatet!? Det kommer...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Inför min första uppgift vad jag SÅ förvirrad och nervös. Jag skulle göra en "Moodboard" som beskrev mig. Det va så många frågetecken som dök upp och jag hade no clue vart jag skulle börja. Efter smärre panikattack tog jag papper och penna och började skissa lite på hur jag helst ville att min board skulle se ut. Jag kan säga att slutresultatet blev ett HELT annat än jag tänkt i och med att jag inte riktigt hade beräknat med min okunskap för designprogrammen. Det tog mig ungefär två timmar att få in en bild i ett dokument.

Tillslut blev det iallafall ett färdigt koncept (i rosa...väldigt icke jag, men det var de enda bilder jag hittade i samma färgskala som var mina egna). Jag skickade in det och förväntade mig, helt ärligt, ingenting. När jag fick tillbaka min uppgift visade det sig att den var riktigt uppskattad. Den hamnade till och med på skolans instagramsida, så tji fick jag.

Jag lärde mig efter den här uppgiften att aldrig ge upp. Även om det känns som att man inte kan någonting och allting går åt skogen så ska man fortsätta kämpa. Vad gör det om det tar två timmar att få in en jäkla bild i ett dokument, den hamnar ju iallafall där tillslut. Jag kan också med gott samvete säga att jag lärde mig det på helt egen hand.

Likes

Comments

Jag tänkte kort och gott beskriva lite vad den hr bloggen kommer handla om. Jag heter Malin och är 26 år gammal. Jag har under hela mitt liv dragits till det kreativa och använt mina händer för att skapa saker och ting. Yrkesmässigt så har jag varit påväg mot många, och då menar jag många, olika mål, som alla dock haft en nämnare gemensamt...kreativitet.

Jag har varit på intagning för att bli frisör, jag har ansökt till konditoriutbildningar, velat bli florist, stylist, make up-artist, kläddesigner, inredningsarkitekt, visual merchandiser och u name it, listan kan göras så lång. Dock har jag alltid stoppat mig själv i sista sekund då jag känt att det inte riktigt når ända fram till det jag vill göra, även om jag just då inte hade listat ut exakt vad det var. Nu vet jag!

Efter att ett frö såtts i mina tankar så gick jag länge och lät det gro och växa till någonting som jag tillslut kände var tvunget att komma ut. Efter att jag sugit på karamellen tillräckligt länge nog så var det helt solklart för mig. Självklart är det Bröllopskoordinator/stylist/designer som är målet. Det är som att beskriva mig snäv som ett yrke.

Sagt och gjort så letade jag i över ett år för att hitta den perfekta utbildningen, vilket jag tillslut gjorde. Jag pluggar alltså nu en utbildning som heter "Diploma in Wedding Planning Styling and Design" vid skolan "UK. Academy of Wedding & Event Planning". Jag tänkte här låta er följa min resa från början till en ny början på något helt annat. Jag tänkte dela med mig utav mina projekt, tankar och idéer samt fram och motgångar. Eftersom att utbildningen är på engelska så kommer projekten även vara det.

Hoppas ni finner nytta och glädje i det, för det gör garanterat jag!

Likes

Comments