Diverse

Åh jag älskar en serie av hela mitt hjärta och det är Pretty little liars, och jag blev så ledsen när jag kom till de sista avsnittet och jag längtar så mycket tills de släpper ut nya avsnitt!

Men.. jag googlade på liknande serier som PLL, och då kom "the lying game" upp, så jag började kolla på den. Jag är redan på säsong 2 och jag tycker den är super bra, slår inte PLL men är sjukt bra ändå!

Så om du inte har någon serie att kolla på och redan sett PLL, så kolla på the lying game, så worth it!


Likes

Comments

Hår, Frisyrer

Igår ville jag faktiskt göra något åt mitt tråkiga hår, så jag tänkte på en "home made" ombre. Jag använde mig utav en kam där jag smeta på hårfärgen och sedan kammade ut det på mina längder av håret.

Resultatet? Blev helt ok, dock är det lite för mycket av de gula tonerna så jag ska köpa ett silver schampo så jag kan ljusa upp det en aning.


Likes

Comments

Diverse

Vad tycker ni om sleeve tattoos? alltså att hela armen är fylld med tatueringar. För mig kan det både betyda hiss och diss, det beror på, till exempel om det bara ser ut som kladd eller om det verkligen ser riktigt coolt ut.

Jag skulle nog aldrig tänka mig själv med en hel tatuerad arm, jag skulle nog inte passat i något sånt, men det kan passa riktigt bra på vissa andra!


Likes

Comments

Diverse

Bilderna är tagna i september år 2011, jag tror det var då "nörd glasögon" och "randiga glasögon" var så populära, så jag gick runt med såna 24/7, hahaha.


Bilderna är tagna i maj år 2011. Kattig ellerhur? haha usch, och den minen jag gör det var typ min standard min när jag skulle ta foto.

Bilderna är tagna i maj år 2011. ​Kan vi snälla ta en minut och fokusera på hur jag står med mina ben på dessa bilderna?! asså, vad är det där för pose egentligen?!, haha. Och juste, minen på första bilden, som sagt standard. 

Likes

Comments