​​​

Jaha, då är det ingen idé att köpa snygga kokböcker, ladda hem coola mat-appar eller följa recept på Instagram, Nope. Nu går alla coola människor och äter alla måltider i skålen. Inte för lösa, då blir det smoothie. Hårfint det där.... att få den trendiga bowlen att bli rätt. Kan du lägga ingredienserna på toppen utan att de sjunker? Grattis, du har skapat en bowl. ​Jag separerar gärna mina måltider, och ibland även maten jag har på tallriken. Vem "tvingar" i sig frukost? Antingen njuter du av den läääänge (helgerna) eller så består det av två koppar kaffe samtidigt som du fönar ditt hår och kollar dina mejl. Vad är problemet? Hinner du inte fixa frukost på morgonen lär du inte hinna fixa en bowl heller. 

Likes

Comments

4 säsonger - Netflix
60-talet, Madrid
Spansk

Jag blev fast direkt! Allt är med! Vänskap, kärlek, svek! Oönskade och önskade graviditeter, lögner, kärlek som aldrig dör, arrangerade äktenskap, otrohet, olycklig och lycklig kärlek. Fantastiska kläder. Det är synd att jag varken kan sy eller rita kläder, för det vill jag absolut kunna efter den här serien. 


Likes

Comments

Väska från Mango. Den till höger (orange) är min. Den till vänster (rosa) köpte jag till min lillasyster. Gillar du flera färger så är det en bra present att ge bort till någon i din familj så ni kan byta när ni tröttnat. ;)

Ligger just nu hemma efter träningspasset i går. Muskelbristning i låret. Får byta danspasset ikväll till bio med min son. Ska tydligen inte ha någon blodcirkulation inom 72 timmar. Ja ja, det kunde varit värre. Jag är ju ledig vecka 7 ändå... 

Jag har ju en tendens att välja böcker som gör mig förbannad, ledsen eller rädd. Det sista året har jag valt ett annat spår. Böcker som är mysiga och lite förutsägande. Jag har lagt mina lästa böcker (de senaste) på Instagram under #spridläsningöverlandet om ni vill ha tips. Jag håller just nu på med den här (finns även en del 2). En väldigt inrutad man som har grövsta problemen med att vara normalt social. Han gör ett frågeformulär på nätet för att hitta en lämplig fru. Han tror mer på statistik än kärleken. En rolig, enkel bok. 

​Bästa resan ever var Sälen (vecka 4) med Linda, Linda och Jessica. När ressällskapet klickar med varandra så kan det inte bli annat än hysteriskt roligt. Alla hade "åka-hem-ångest" så det visslade om det! Tack tjejer för alla tusen gapskratt! 

Likes

Comments

En halv fryst banan, en näve spenat, några frysta äppelbitar, ett rått ägg, en msk chiafrön, havremjölk.

Inte värdens godaste med den är bekväm och snabb.

Likes

Comments

Lika trevligt och hysteriskt roligt varje år. Så trevliga och roliga människor. Många gapskratt.

Tack för att jag fick komma i år igen!

God fortsättning på det nya året! Hoppas att vi får uppleva ett år utan hatbrott, besparingar inom vård- och äldreomsorg och besparingar inom skola. Tack alla alla nära och kära för detta år! 

Likes

Comments

Min lillasyster Erika och hennes sambo Fredrik. Så fina och lyckliga.

Likes

Comments

Recept från ”101 SMOOTHIES” av Eliq Maranik

Likes

Comments

Fröken Frimans krig ​måste du se!! Finns på SVT Play. Jag fick tipset av min kollega Kajsa och längtade så vansinnigt efter denna sista säsong. Det finns nämligen 4 säsonger att se. Varje säsong har släppts kring jul. Serien utspelar sig under tidigt 1900-tal och snacka om att få en resa i tiden! En fantastisk och väldigt viktig lektion om Sveriges historia. Kvinnorna hade låg status, ingen rösträtt, och skulle definitivt inte öppna en affär. Men det gjorde dom! Du blir alldeles tagen av hela miljön och de vackra kostymerna. 

Likes

Comments