Man har så sjukt mycket kläder som aldrig används så idag ska det bli en riktig minimalism-utrensning av min garderob. Yay!
Solen skiner och det är 18 grader i luften. En promenad närmare kvällen sitter nog fint. Klarade frukosten och vid 14 blir det lite fruktsallad till mellis. Proud girl :D
Har fastnat för en serie, The Carrie Diaries, sjukt bra!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Imorgon kastar jag ut allt godis igen från mitt hem. Att jag alltid faller tillbaks i sockerfällan..

En promenad/gymmet imorgon, yes sir.

Likes

Comments

Bestämt mig för att klara 1 vecka utan godis och chips. Känns för tillfället väldigt lätt men antar att det inte kommer kännas så efter ett par dagar, haha.

Likes

Comments

Nu sitter jag här igen och kan inte tänka på annat än att äta.. äta äta äta.
Försöker sysselsätta mig med städning och pyssel, men det tar bara udden av suget. Dricker iskallt vatten och testar kläder för att peppa mig själv. Skriver av mina tankar så att jag kan försöka slappna av och tänka på de positiva med att inte trycka i sig skräp.

Likes

Comments

Vaknade vid niotiden av att en geting flög runt i sovrummet. Tror att vi har flera bon i taknocken så måste be hyresvärden att kolla.
Kör periodisk fasta så äter mitt första mål vid 11, så nu är frukost intagen och snart ska man snöra på sig sina freerun och gå en runda i solen. Måste köpa hem en ny ost och lite smått.

Ska rensa ut kläder med och ställa ner saker i förrådet.

Likes

Comments

Många gånger har jag börjat och lika många gånger har jag slutat.. men denna gången vill jag aldrig sluta.
Fick dessa bilder skickade till mig från helgens shoppingrunda och fick en jävla knut i magen av synen. Det där är jag, den där tjejen med fake leendet. Som egentligen hatade sin spegelbild i provrummet men som kom ut och log o sa att den visst var väldigt fin på. Inget fel på klänningen, men innehållet, det är tragiskt.
Sitter just nu och tänker på mat, att jag vill gå och köpa ostbågar för att trösta mig med när jag är sjuk och ledsen. Det gör ont att inse att min närmsta lyckokänsla är att trycka käften full med socker. Dessa första dagar av kamp mot socketmonstret kommer bli svettiga och tårfyllda men jag ska fan inte ge mig. 2017 är MITT år och alla därefter ska jag äga min kropp med stolthet och kärlek i stället för skam och hat.
                      .. det är nu eller aldrig.

Likes

Comments

Det här med förhållanden är ju så sjukt invecklat.. alla etiketter och svartsjukedraman. Varför kan det inte flyta på?
     varför?

Likes

Comments

så sjukt frustrerad. Måste skriva av mig.
Att känna sig otillräcklig är inget nytt för mig och kommer nog aldrig bli något gammalt heller. Vill alltid vara alla andra till lags och det gör att jag ibland inte ser mina egna behov. Hatar att behöva gå runt med ångest över saker varje dag. Blir så lättirriterad och spänd.. känner mig ful och äcklig. Svårt att tända på mig själv och det gör det inte lättare att försöka tro på att andra skulle kunna göra det. Vill inte att nån ska röra mig men samtidigt så vill jag inget hellre än att få bli älskad.

Likes

Comments

Har ont överallt. Satt nyss och åt godis och chips.. vräkte i mig. Sen mår jag illa över det och skäms.

Likes

Comments