Få e-post när Pandi uppdaterar (Pandi kommer inte se din adress)

Pluggis-Paus & några av de bästa sakerna min blogg har gett mig

Postad i: ☞ NouwAutumnChallenge
HEJ!

Hur har er (mån)dag varit?

Min har varit bra. Bra som i bra, inte bra som i inte dålig.

Jag är nästan helt klar med inlämningsuppgiften i idrott och hälsa som jag nämnde i mitt förra inlägg.

Whoo! xD

Med tanke på att det är måndag hade min motivationstank fyllts på igen. Så när jag satt mig ner vid skrivbordet idag gick det hur bra som helst. JAG HITTADE FLOWET, och det gör mig glad, som den pluggis jag är. : )

Låt oss vara ärliga. Det var det här jag drömde om innan jag startade min blogg här på nouw.com.
Att kunna sitta vid datorn efter ett pluggpass och skriva så att tangenterna klappar händerna.
Att kunna skapa något som speglar mig själv, att hitta mig själv. För vem är jag, egentligen?
Att kunna läsa andras inspirerande bloggar och känna en härlig atmosfär där inga haters existerar. Vad jag har sett så är det helt hatarfritt på Nouw. Det är underbart, nästan lite förbryllande med tanke på alla andra sociala medier idag, men underbart är det verkligen!

Egentligen har det nog alltid varit meningen att jag ska ha en blogg. Ända sedan jag var liten och för första gången fick reda på vad en blogg är genom en youtuber har det känts som att det är något för mig. Tanken har legat konserverad i bakhuvudet... tills sommaren i år då den tinade upp.

När jag behövde något att göra under dem raster (från plugg) jag ordnar för mig själv kliade det i fingrarna av skrivlust. Om jag bara hade en blogg, tänkte jag.

Jag var inne på Nouws hemsida och läste och kollade. Tänk om en blogg kommer att ta all min uppmärksamhet?, oroade jag mig.

Jag kunde inte kolla på TV p.g.a den sprittande känslan i fingertopparna, känslan som jag är så välbekant med: skrivlusten. Den sätter sig i fingrarna, sedan armarna och sedan hela kroppen. Jag behöver en blogg , kände jag.

På köpet var jag, och är fortfarande, väldigt osäker på vem jag är. Jag vet vad jag vill. Men vem är jag? Jag älskar att läsa böcker främst p.g.a de olika karaktärerna (men också det fina språket vissa författare berättar med, ojojoj vad jag kan älska en bok p.g.a språket) och kolla på mood boards, men sedan blir jag bara ännu mer osäker. Hur skulle någon annan beskriva mig? Hur skulle min mood board se ut?

Så varför inte skapa en blogg, där allt är är skräddarsytt, av mig?

När jag läste meddelandet från Nouw förra fredagen - som jag btw hade väntat på hela morgonen, hahah - blev jag lite stum. "Det bästa som hänt dig tack vare bloggen"?
Jag har inte ens bloggat i 6 månader. Hur ska jag göra? Hur ska jag klarar utmaningen, imponera på juryn med en kreativ lösning? Jag tänkte, tänkte, tänkte.

Ibland kommer svaret till dig när du inte letar efter det.

Som nu.

Jag hade egentligen bara tänkt att skriva om hur glad jag är över att min inlämningsuppgift snart är klar och eventuellt att jag äntligen har börjat spela piano igen.

Och så slår det mig.

Min blogg har ju gett mig jättemycket.

  • Den har varit som ett papper, där jag kan skriva när skrivlusten kräver det.
  • Den har varit som en målarduk, eller mer som lera, material som jag kan forma och dekorera precis som jag vill. Som kommer spegla hur jag tänker, vad jag tycker, vem jag är.
  • Den har varit som en burk, där jag säkert kan stoppa ner och förvara mina bra dagar, tankar om böcker jag har läst och övriga grubblerier.
  • Den har varit som en brevlåda, dit jag kan posta brev till alla er andra på Nouw. Kanske har jag inte skrivit tillräckligt med pepp på bloggen än. Men jag lovar, det kommer. Jag är, som tur är, en positivt inställd person, som dessutom är bra på att ge tips till andra (men inte lika bra på att ge tips till sig själv, av någon anledning, hahah) !


  • Den har även varit lite som en kul utmaning, nu när #nouwautumnchallenge är igång och puttrar!

MEN, nu borde jag nog fortsätta mitt pluggande. 

Vi hörs imorgon, om inte, inom en snar framtid!

#nouwautumnchallenge #plugg #plugga #pluggis #plugghäst #pluggar #rast #paus #skriv #älskarattskriva #skrivlust #villskriva #bilder #höstfärger

/Pandi

Gillar

Kommentarer