Få e-post när Pandi uppdaterar (Pandi kommer inte se din adress)

Pandi gillar akvarell

Postad i: ☞ Övrigt
Lätt, friskt och snällt, så skulle jag beskriva vattenfärg. Jag har däremot ingen aning om hur jag ska förklara ordvalen, men jag kan säga att jag älskar vattenfärgens tunna färg, icke-skrikande nyanser och lugnande verkan.

Efter att ha sett så många filma medan de målar med akvarellfärg på Instagram kunde jag bara inte låta bli att göra det själv! Här har ni några av mina skapelser:

En Grattis-hälsning till min vän som fyller år (no shit). Jag har målat över hennes namn, om ni undrar vad som döljer sig under den violetta linjen.

...Och, ja, jag kanske failade lite med att dra bort maskeringstejpen.

Kladd.

(Om ni undrar varför min hand fotobombar regnbågen så är det för att täcka mitt namn) (Så nej, det var inte för att visa upp mina halvt målade naglar😜)

”Work in progress”, som man kallar det.

Nuvarande tanke är att måla det så att det blir ungefär som Grattis-målningen. I cirkeln i mitten tänkte jag ha ett citat. Vilket är inte bestämt än.

Har du något favoritcitat? Tala gärna om den för mig!

Lite visdom kan inte skada, va?

​#akvarell #akvarellfärg #vattenfärg #måla #målning #målningar #konst #konstnär ​#konst​ig #kreativ #kreativt #leker #amatör #liteamatör #älskar #gillar #gillardetta #tejp #teckning #teckningar #färg #färger #färgglada #penseldrag #pennor #penna #fotobom​b #photobomb #foto​ #foton​ #photo #photos #fotoblogg #kanske #växt #förlåt #för #konstiga #hashtags 

/Pandi

Gillar

Kommentarer