Få e-post när Pandi uppdaterar (Pandi kommer inte se din adress)

Inte så svårt att hitta prao, trots allt!

Postad i: ☞ NouwAutumnChallenge

HEJ på er!

Gick till min PRAOplats idag och presenterade mig. Hade ringt till dem dagen innan och precis som de gissade så var platsen ledig för veckorna som jag ska PRAOa! Känner mig så glad över att det inte var så komplicerat och svårt att hitta en prao, som jag trodde att det skulle vara. Visst var jag nervös, men allt gick bra! Jag ska PRAOa på Panduro, dessutom, min favoritbutik som liten!

Igår, när jag ringde runt för att fråga om prao, så var jag väldigt spänd. Jag är inte en telefonmänniska och jag var smått stressad och orolig över praoplatser. Tänk om alla praoplatser i området redan är tagna? Tänk om mitt dröjande gör så att det inte finns någon praoplats kvar till mig? Jag hade nämligen vissa ställen jag velat söka prao hos, men som jag inte vågat ringa. Fegt, jag vet. Men igår var det alltså dags, studievägledaren på skolan hade till och med skickat ut ett mejl till klassen om att det var dags. Så jag tänkte, nu gör vi detta.

Det tog en hel timme. För varje samtal blev jag säkrare, även om alla svar var negativa, och jag behövde inte planera vad jag skulle säga innan jag tryckte på den gröna knappen.

Efter höstlovet ska jag till Panduro igen, och så under praoveckorna, såklart!

Hur går det med era 🧡🍁AUTUMN GLOW-UP!🍁🧡s förresten?

Med mig går det nog bra... Har lite uppdrag kvar : )

Du kan!

#nouwautumnchallenge #prao #praoplats #telefonskräck #sökaprao #panduro #pandurohobby #praoa #nervös #nervöst #nervöstjej #spänd #spännande #glad #gladtjej #alltgickbra

/Pandi

Gillar

Kommentarer