Är det dags för en ny start kanske haha?

Sommaren har gått så nu duger ni. Haha nej men jag hade ingen lust att blogga helt enkelt innan men nu så är jag peppad till 1000 & hoppas ni vill fortsätta att följa mitt "liv". Jag vet inte vad jag ska skriva faktiskt, känns ju lite fel att göra en ny presentation eftersom jag är fortfarande samma person förutom att jag är lite äldre, har lite mer erfarenhet om livet, har världens goaste pojkvän & har nu på sett o vis ett jobb som jag älskar (går inte i skolan längre rättare sagt) & sen så är det inte så mycket mer.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nathalie och jag har skaffat en youtube kanal! Vi skaffade den igår & vi har laddat upp 2 videos & vi har tänkt göra det varje dag. Prenumerera jättegärna så ni ser när vi uppdaterar & ni får jättegärna dela videorna.

Vi heter Systrarna Björklund där.

Likes

Comments

Har beställt en massa saker, gud så dyrt det blev! Skäms att ens skriva hur mycket pengar det faktiskt blev så tänker inte gå ut med det, men det är bra smink så det är lungt. Sista collaget är jätterörigt men låt gå 😄

Det värsta som finns är ju att sitta & vänta på att saker man beställt ska komma hem, kommer kännas som julafton!😁

Likes

Comments

Nu hade jag tänkt att tipsa en superbra tecknad film. Jag såg den först på bio med min systers dotter som är tre år. Både hon och jag grät till den. Den är så bra!!

Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast (2014)

Finns att kolla på Dreamfilm. Direkt länk här!!

Likes

Comments

​Alltså Ellen får mig alltid att rysa. Hon är en sån fantastisk människa! Om jag vore lika rik hade jag även gjort samma sak endast för att få se människor bli såhär lyckliga. 

Likes

Comments

Det är verkligen hur roligt som helst att stå framför en kamera, spela & så mycket mer men en sak som jag verkligen ÄLSKAR, det är att hjälpa människor. Jag förstår mig inte på människor som alltid ska ha något för att hjälpa till eller ställa upp för någon. Någon som inte tycker att ett leende räcker, det är helt sjukt.

Börja hjälpa & ställ upp för era nära & kära eller hjälp någon som kanske står i tillex. ica kön. Det är godis för hjärtat & själen.

Likes

Comments

Snart är det äntligen sommar! Nästan alla har redan planerat deras sommar. Jag har inte planerat ett dugg, finns vissa saker jag pratat om att göra men som jag inte riktigt spikat in. Är jag den enda som inte tycker det är lika roligt att planera in saker? Roligare när det är spontant. Tänk er att bada, sola, grilla & fiska med fint sällskap. Sommaren kommer bli grym!

Likes

Comments

Finns det två personer man aldrig tröttnar att lyssna på så är det helt klart Syndernas Döttrar. Dom är verkligen så bra!


Lyssna på alla deras låtar. Ni kommer verkligen fastna för dom😍

Likes

Comments

Är så sjukt trött. Vore drömmen om de va kväller just nu. Kan ju inte sova för då kommer jag vakna på kvällen/natten. Är en svårväckt typ.

Likes

Comments