Hejsan! Jag har inte skrivit eller uppdaterat nånting det sista. Men det är för att jag har varit sjukt och haft väldigt mycket i skolan. Men jag mår bättre nu. Och idag, just nu faktist sitter jag i skolan. Jag ska rida rida cross i eftermiddag, efter skolan förstås. Tänkte rida dressyr idag! Har verkligen inte gjort det på länge!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har tyvärr inte hunnit ups bloggen för att jag har precis börjat skolan. Och det blir så mycket information och massa tjat från lärare. Men jag lovar att jag ska försöka vara lite mer aktiv. Ha en bra dag!

Likes

Comments

Idag vaknade jag ca 10:30 hos min kompis eftersom att jag skulle ta tåget hem vid 12:07 och vi skulle åka hemifrån 11:30 för att det är en bit från där dem bor till tågstationen. Jag åkte tåget till storahöga och mamma hämtade mig där vid stationen. När jag hade kommit hem så gjorde jag inte så mycket. Jag kollade runt lite på youtube. Sedan var det dags att åka till stallet. Men idag skulle jag inte rida eftersom hela gårdsplanen var täckt av is typ. Så eftersom cross har skor så hade han broddar på sig även i hagen. Men det var alldeles för halt för att rida idag. Såklart har han ju inte broddar på sig i boxen under natten då han faktist kan skada sig. Så dem plockade vi av. Sedan ville mamma fixa cross man så hon rykte den. Men eftersom manen inte blir jämn vid första gången man rycker den så kommer vi rycka den lite allt eftersom. Men detta är typ allt jag har gjort idag!

Jag har sån ångest ikväll.. Skolan börjar imorgon och det känns inte bra asså. Vi har nationella prov eftersom jag går i 9:an så denna terminen kommer det vara mycke stress.. Sen finns det personer man kanske inte alltid tycker om eller som inte tycker om en. Dem längtar man inte tillbaka till känner jag. Sen kan ju inte alla gilla alla men man ska kunna ha en god min och inte snacka skit. Sen längtar man ju såklart tillbaka till alla kompisarna som man inte träffat under lovet. Jag har ju fyllt 16 så det känns ju ganska bra, alla i min klass är yngre än mig jag fyller 5/1! Jag hoppas att det kommer att vara en lugn dag imorgon utan massa hets från skolan.

Hej då så hörs vi!❤️

Här är före och efter bild på cross man!!

Likes

Comments

idag har jag och min kompis ridit. eftersom hon inte har en egen ponny och hon bor 45 min ifrån mig. så lånade vi en ponny i stallet där cross står. det var väldigt halt ute idag så jag broddade cross fram. filur som jag lånade går barfota så han hade ett par broddade boots fram. vi galopperade ganska mycket idag. först red min kompis cross och jag red filur, filur är en b ponny. sedan mockade vi cross box och fyllde hö efter vi hade ridit. sen är vi åkte hem var båda jätte hungriga så min familj och min kompis familj beställde pizza. sedan var det dags för min kompis att åka hem men det slutade med att jag åkte med dem hem för att sova hos dem i Uddevalla. imorgon ska jag ta tåget hem för första gången själv... jag har ju åkt buss själv innan men inte tåg.

ha en bra söndag! ;)

Likes

Comments

Idag har jag varit i stallet och fixat med cross. Jag orkade inte rida idag så jag släppte honom i en annan hage så han fick springa. Men jag tänkte berätta lite mer om vad som kommer att hända nu under våren med mina planer med cross. Jag är medlem på sthrk igen så jag och Cross ska börja vara med på dressyr träningar och hoppträningar, samt ska vi försöka vara med på varenda klubb tävling som dem har. Cross är ju fortfarande rädd för bommar så jag vet inte riktigt hur vi ska göra där, jag vill ju lära honom att inte vara rädd. Och nu i vår så kommer dem ha nånting som kallas påskhoppet och de är bara en liten klubbtävling. Så antagligen så kommer vi börja med kanske bom på marken så att han vänjer sig. Sedan kanske så är vi med på två klasser så då kanske jag kan hoppa 40! Men samtidigt finns det ju folk där som verkligen inte tycker om mig. Och vissa tror att jag inte kan rida, men jag vill lixom göra detta för cross bästa inte för att dem ska se hur lågt jag hoppar utan jag vill ju verkligen koncentrera mig på cross. Han måste ju känna sig säker med det han gör annars är det ju inte roligt! Men tjaa de e väll bara att skita i dem som hatar och visa att man är stark❤️ ha en bra lördag kväll💗

Likes

Comments

Har tänkt till lite. Jag tycker att det är ganska roligt att blogga, så jag har bestämt mig för att försöka igen.
Och det kommer att komma lite olika grejer på bloggen. Alltså allt från smink till hästar typ! Lite allt möjligt alltså.
När jag sitter och skriver detta inlägg är kl 01:47 på en fredagkväll och jag är fortfarande inte trött. Det kommer komma ut ett till inlägg fast med lite mera information om bloggen och mina planer framöver! Sovgott! Nu ska jag försöka sova;)

Likes

Comments

Idag ska jag till stallet, eller Aa jag är nästan alltid i stallet. Men iallafall så ska jag rida Cross och Linn ska rida filur! Jag tror att vi ska rida i paddocken först barbacka sen ska jag nog rida ut med Linn en sväng. Cross har blivit jätte duktig han kan buga om jag håller i hans ben och lockar han med en godis så ställer han ner knäet i marken tills jag hinner resa mig!! Han e så himla duktig❤️

Likes

Comments

Hoppade 3-kombination på Cross idag!!! Han va sjukt duktig👌🏽 först var det en upphöjd bom sen ett litet räcke och sen en upphöjd bom igen somhögst hoppade vi 60 på räcket❤️ duktig är han

Likes

Comments

Tjenare folket! Idag tänkte jag göra ett inlägg som rör mest om yt. Det kommer att vara två på youtube kanalen och vi heter då Amanda och klara.
Och de kommer mest att handla om hästar men endå smink och allt! Jag kommer fixa det mesta men yt imorgon då jag gör en beskrivnings video och publicerar på yt imon. Yt kommer antagligen heta licorne så att ni vet det! Det kommer att komma mer inlägg om detta imorgon om jag hinner!!😘hejdå då länge

Likes

Comments

Jadu va ska man skriva? Tänkte iallafall göra ett blogg inlägg!
Jag kommer nog att börja med youtube men jag måste fixa men kanalen innan:)
Lämna gärna en kommentar om vad ni vill ha för videos isånnafall😃


Cross!

Efter sommarn så kommer vi att ha Cross hemma på våran lilla och mysiga gård.
Men vi måste fixa med stallet & sånt där ute för vi ska bygga om där. Cross står just nu i ett annat stall.

Pinoccio

Jag rider pinoccio fortfarande även fast jag har mitt lilla busfrö vid namn Cross. Har fått väldigt många frågor om varför jag fortfarande rider pinoccio när jag har Cross, jo för att jag började rida pinoccio före jag fick Cross och jag kan inte släppa en häst sådär. Jag har inte ridit pinoccio så mycket i vinter då jag har haft fullt upp, men till sommarn och våren ny så kommer jag att rida jätte mycket på båda hästarna och eventuellt en till❤️an vit arab vid namn novina.


Just nu sitter jag och kollar runt lite på youtube. HEJDÅ för idag mina små söta grisar❤️

Likes

Comments