Halloen, vært stille fra meg ja. Har rett og slett ikke hatt tid. Sander er over alt. Det er jo koselig da, så trenger jo ikke tenke treningsstudio.

I går hadde eg Norwex party hjemme hos meg. Inviterte 57stk og 2 kom. Da føler du deg mega kul. Men men eg og mine to gjester fikk no handlet det vi skulle ha og videre kost oss med muffins.

No skal meg og gullungen ut å gå. En liten tur på butikken. Mye og fikse. Vi har jo bursdagsbarn og besøk i helgen. Sander blir 1år

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

I går kveld hadde eg og zelda oss en fin tur og forbrant nok noen kalorier. Det ble frukt til kvelds, mann og barn fikk og frukt og var kjempe glade :D er kjekt når de setter pris på at eg lager til mat til de :) til frokost i dag ble det og frukt. Og skive :)

No skal vi hente min bror, og gå på boligmesse. Eirik vrir seg bare han hører snakk om messen. Men eg gleder meg. Håper på litt inspirasjon og kreative ideer. Vi holder jo tross alt på med å pusse opp :D

Likes

Comments

No er Sander snart 1år. Kanskje påtide å kvitte seg med noen kilo?? Ja, var det eg og tenkte såå eg begynner så smått i dag. Men fra mandag av e det full skjerpings. Skal ha vekk 20kg. Såå. Når Eirik kommer hjem skal meg og zelda på joggetur :)

Likes

Comments

I dag har vi vært på horisont med Marianne. Eg har vært flink og ikke bruke (så mye) penger. Kjøpt kun noen amme-bh'er til meg, et par sokker til Sander og refill til bleiebøtten. Også måtte vi jo innom obsen. Elsker tilbud :D

I går var eg på tupperware lageret og hentet de nye katalogene og dette søte settet med flaske og matboks. Dette er en gave, som kan bli din helt GRATIS. Mail meg om du et intr ;)

Eg traff og en hyggelig dame som solgte meg satin hands settet fra Mary Kay. Det er helt fantastisk. Får så gode myke hender også lukter det fantastisk godt av fersken.

Likes

Comments

Det nærmer seg 1års dagen til Sander. Og eg har alt begynt å å handle inn. Kake planen e i boks. Gaven nesten ferdig kjøpt og har til og med kjøpt litt pynt.

Nye sko og mumiglass. Både mor og sønn e gla i Mumi så det måtte jo bli en del av gaven.

Også litt mumiklær. Kanskje gaven hans er ferdig??

Likes

Comments

Så er det kveld og natt igjen. I dag har vi vært hos mamma. Eg har slappet av og Sander har kost med mormor. Vi sov 2timers middagslur. Og det var jammen godt :p
Så var eg og pappa ute og shoppet aleine. Kjøpe bursdagsgaver til brødrene mine. Så no e eg ferdig med gave til den ene. Og halvveis ferdig med den andre :D
Meeeen eg kan jo ikke gå forbi et stativ med salgsvarer. Og hvertfall ikke når det er halv av rød pris. Så Sander fikk seg noen nye klær =)

Hver kveld når eg legger meg, tenker eg "vi må få han til å sove i sin seng igjen" for han gjorde det. Fra han var 5-10mnd sov han hele natten i sengen sin, på rommet sitt. Men så hadde vi 3 uker med bløte bleier, våken netter og mye pupp før det kom tre tenner. Samtidig. Og da ble det bare sånn. Men nå skal han inn i sin seng på sitt rom igjen. Bare ikke i kveld. Kanskje til helgen. Er jo litt kos å ha han i sengen vår da =)

No må eg prøve å sove. Få regnskap, budsjett og regninger ut av hodet. Det får eg sitte med i morgen kveld. Etter bursdagsbesøket for mine kjære brødre. Sander skal til fysio og eg må lage bursdagskort før vi går..... Off jaja er bare til å sove. Nattinatt

- R

Likes

Comments

I går reiste meg og Sander ut til mamma. Eg var hos legen i dag, så da er det lettere og sove hos mamma. Vi hadde ikke vært hos mamma i mer en 10-15min før Sander hadde fått seg ny bukse.
Vi lagde pizza og koste oss med god mat.

Sander er på passtilvenning. Eg skal jo mest sansynlig i tiltak og da må han jo passes, til han begynner i barnehagen :) Så han koser seg med mormor mens eg nyter en kopp kaffe. Slappe av litt før eg skal hjem og ta huset. Teste ut resten av de fantastiske norwax produktene :D

Likes

Comments

I dag var vi i byn en tur. Leah ble 1år, og det måtte jo feires. Eg og Sander tok med gaven vi hadde, og reiste til byn. =)

Vi kom til byn, og det første vi mått var innom galleriet, på stellerommet. Der var det en monster bleie. det hele endte med et lite bad i vasken. Og heldigvis hadde eg helt skift i stellevesken =D Det ble da uansett litt shopping til småen. for vi måtte jo ha enda et skift før vi kom oss hjem :(

Prinsen fikk noe.

Pappaen fikk noe


Mor kjøpte ting til badet

Det måtte jo bli noe husting. Så da fikk badet seg en vaske og en liten piff. Fikk testet den nye poleringskluten på speilet i dag. Helt suveren, elsket den. aldri ar det vært enklere å få speiliet helt fint, ingen renne merker og ingen skjolder.

Likes

Comments

Halloen :)

I dag har vi fått internett og min plan om blogging ble plutselig mye enklere. Dagen i dag har vært helt super. søknaden min om AAP er ferdigbehandlet og godkjent, bare det gjore jo dagen. Kanskje dette fører til en ny hverdag for oss. Mor ønsker seg jo i arbeid så nå er vi hvertfall ett steg nærmere. Sander er i kanon humør og vi har bare ammet en gang på dagen i dag, lur #2 sov han i vognen uten pupp. *stolt av gullet* Og det ero bra. Hvis eg skal komme meg i tiltak og etterhvert jobb så er det jo godt at han kan bli passet eller gå i barnehage.

I dag lager Eirik middag, hval stroganoff, deilig og slippe middagslagingen innimellom.Sander fikk lapskaus med hjemmelagde kjøttboller.

Etter en så positiv dag, har eg funnet fram manualene og treningsmatten samt yoga filmen min. fikk plutselig ny energi til å bli kvitt litt fett.


Gu kor eg gleder meg til å dele oppussingsbilder her. rommet tiL Sander som eg trodde eg var ferdig med, må innredes på nytt, blir aldri fornøyd og får så mange nye ideer hele tiden. så må nok få gjort noe nytt dere inne og.. Også vårt soverom e snart ferdig, må bare på IKEA en tur :p

Likes

Comments

Så ligger eg her igjen da, helt på kanten av min egen seng og ikke får sove. Mannen snorker som 17 sagbruk og poden ligger å krøller seg inntil ryggen min. Jada, han burde sikkert sove i sengen sin. Og det gjorde han det. Helt til han våknet, grinende og nesten utrlstelig. Vondt? Mareritt? Det hjalp hvertfall å komme inn i vår seng og ligge inntil meg. Mamma kos og trygghet e det beste som finnes. Skulle bare ønske eg og fikk sove.

I dag hadde vi besøk av et vennepar. Det ble mye kakling på damene og Xbox på mennene. Vi koste oss med hjemmelaget pizza til middag og kaffi og kake. Greit med kakerester og besøk ;)


Men her ligger eg altså. Prøver og sove. Og funderer på om vi skal pusse opp stuen eller kjøkkenet først....

Likes

Comments