​Hoppas ni alla hade en härlig halloween!! Det hade jag iallafall, Det känns inte som om det var så många som gick ut däremot, vad jag såg så var det bara några barn ute, som gick vid 18-tiden. Halloween är min favorithögtid!! igår fyllde min lillebror år!! Vi hade en jättetrevlig dag, vi käkade alla tillsammans på "rose garden" och när vi kom hem satte vi oss i soffan och tittade på "The crow". Detta var då den nyare versionen (2000) och den var ganska bra, tjejen som spelar Lauren är även med i "the vampire diaries" där hon spelar Dr. Josette Laughlin. Hon är en väldigt bra skådis faktiskt. Vi kollade senare på min favorit sjukhusserie "Grey´s anatomy". Jag tycker att det är väldigt spännande att se hur det går till på sjukhusen, även om de blandar in en stor mängd drama i serien.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Personligt

hoppas ni haft en underbar helg hittills! Det har jag iallafall!! mysigt med lite film med familjen nu på kvällen! Snart är det Halloween!! Har ni bestämt vad ni ska klä ut er till? Jag älskar Halloween trots att jag är så lättskrämd!! nu ska jag kolla vidare, ha en fortsatt bra helg och ett ännu bättre lov!!

Pandaa_25📸

Likes

Comments

Jag har tänkte lite på min blogg igår och jag tänkte kanske skapa en till sida där jag skriver om något annat, typ foto, osv. Asså jag har inte riktigt bestämt mig för vad ännu men jag tänker att det kunde blivit roligt!! Om ni vill får ni gärna rösta på något av förslagen nedan eller kommentera en idé eller så, jag kommer välja den som fått flest röster och så och så kommer jag berätta vilken det blir och såklart länka på min blogg!!✨✨​

Likes

Comments

Postad i: övrigt

Jag är ny på denna sidan och har haft en blogg innan, men den var inte så bra. Den hade inte många designval, inställningar eller val, så jag tänkte pröva denna istället. Den verkar bra och jag blev väldigt nöjd med inställningarna och designmöjligheterna!! Det var ganska enkelt att ändra mina designval och lika lätt att skriva ett inlägg!! Det är smidigt, bra, enkelt och roligt att ladda upp bilder, inlägg eller röstningar. Jag har sett några andra bloggar här också och det verkar coolt, men också roligt att ha en blogg, jag kan ju iallafall pröva.

Likes

Comments